Купчина въпроси
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Re: Купчина въпроси
По-всяка вероятност като си смениш темостата и проблемът с оборотите ще се реши. В даден момент компютърът на мотора решава, че двигателят е студен и повишава оборотите. Ето тук проблемът беше датчикът за температурата на мотора http://vbox7.com/play:9f19a10a
При изваждането на живи данни компютърът си мислеше, че темп. е 55 градуса при напълно загрял мотор. Датчикът беше нов от магазина и беше работил 1 година и нещо и накрая човекът си върна оригиналния, който беше сменил профилактично уж за хубаво...
При изваждането на живи данни компютърът си мислеше, че темп. е 55 градуса при напълно загрял мотор. Датчикът беше нов от магазина и беше работил 1 година и нещо и накрая човекът си върна оригиналния, който беше сменил профилактично уж за хубаво...

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- didite_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520 I 1998г
- Мечтае да кара: ///M5 2003 г
Термостат-сменен и за първите 15 км пробег-супер веднага вдига температурата до средата и не мърда колкото и газ да давам и на свободна да я карам по нанадолнище все същото
взех си термостат BEHR за двойна цена и се надявам да изкара,защото чета че и от такива термостати се оплакват във форума хората,а от Дару Кар не мога да пазарувам,защото няма в Карлово.А сега като върви добре да сменям ли свещи,защото майсторът ми каза каквото работи добре не се сменя,че иначе може на по-големи проблеми да попадна !!!!

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Точно колега !!!!!!!!!!!!!! Дару Кар работят с куриери междудругото, аз ги питах за една част за баща ми, има си човек даже си отговаря за частите и изпращането им.
- didite_bg
- кандидат ентусиаст
-
Е това е екстра занапред ще знам-аз си мислех че трябва на приятели да звъня да я взимат и пращат по еконт.Нищо ако се прецака този термостат знам откъде ще си взема другия път 

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Дертът с вдигането на оборотите също ли изчезна?
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED

- didite_bg
- кандидат ентусиаст
-
Ами засега го няма,ама и не мога да кажа че не съм карал много.че слагах ангелските очички днес и като помъчих да запаля и разбрах че акумулатора ми е умрял и сега трябва да си купя,да карам и ще споделя след това!
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2