Нов срок за смяна на номерата
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
dam
Как ви се струва 3км опашка днес пред КАТ от чакащи коли,а какво ще стане по нататък и дали ще успеят всички да се регистрират???
Те това се вика БЪЛГАРСКА работа

Те това се вика БЪЛГАРСКА работа

tsvet40 написа:Що пък да е идиотска работа? Още се карат коли с черни номера... Дадоха им 1- срока, никой не ебава...Това е единственият начин да се реши въпросът, за съжаление
Ами за мен е идиотска, щото в Холандия примерно си важат номерата издадени и през 70-та година и те далеч не са същите като новите им номера. А тука заради кирилишките букви ли що ли са напънали народеца кат че ли му е това единствения зор. Разбирам да кажат - със номера различни от новите не може да се напуска страната - с това съм ок; С другото не съм (вече се и обосновах защо).
disclaimer: нито аз, нито мой пряк роднина има да сменя номера, просто няма нужда да съм засегнат лично, за да виждам че е тъпо.
- twin spark
- кандидат ентусиаст
-
tsvet40 написа:Що пък да е идиотска работа? Още се карат коли с черни номера... Дадоха им 1- срока, никой не ебава...Това е единственият начин да се реши въпросът, за съжаление
Това е много грешно мнение!!!
Държавата издава документи в случая безсрочни табели и в един момент се отмята от решението си.
смешна работа. няма страна в ЕС, която да сменя табелите и защо липсват кирилските букви от номерата. Нима латинските страни махнаха "Z,W,R,Y" и т.н от техните номера заради нас. Мижитурска работа на всичките наши правителства. Ония искат борба с корупцията, ние сменяме табели...
Ако ще и 100 трибагреника и още толкова знамена на ЕС на колата да сложа няма да стана повече или по-малко европеец и на границата с Унгария, пак всички ще минават безпрепядствено, а българските коли ги спират и тарашат. Ако имам ЕС на номера нещо ще се промени ли? Сами си отговорете
Последна промяна twin spark на 05 Яну 2006, 18:29, променена общо 1 път
Нищо чудно ако след влизането в Европа сменим пак не само рег. табели, но и всички документи за да станат гушите буквално пеликанови.Според мен това е поредния пладнешки обир
.Колкото до шибаните политици те изнасилват народа, но пък тях ги чукат онези от ЕС и най-вече САЩ но ДОБРОВОЛНО
управляват ни педали

- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
За мен това е лесен начин за хазната да събере бързи хх-милиона под модерният предлог "предстоящо членство в ЕС"
- защо в страните членки може да се движат коли със "стари" табели, а у нас НЕ
...
И както някой вече вметна, след евентуалното ни приемане в съюза на 100% могат да накарат всички ни отново да сменим номерата

И както някой вече вметна, след евентуалното ни приемане в съюза на 100% могат да накарат всички ни отново да сменим номерата

Live and let Die!
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
Предварителната информация е, че след приемането само при излизане зад граница на БГ-автомобилите ще се залепя стикер на новите номера - по хх лева ...
Live and let Die!
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
xterminator-"всичко е наложено и избрано предварително вие само следвате
добре дошли в матрицата ..."
Пич по-добре няма как да се каже-прав си на 1100%-няма такива овце като българите-определена група хора изнасилват анално целия останал "народ", а народът иска още.............

добре дошли в матрицата ..."
Пич по-добре няма как да се каже-прав си на 1100%-няма такива овце като българите-определена група хора изнасилват анално целия останал "народ", а народът иска още.............

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
във в-к "Сега" си го пишат, очакват се приходи за МВР в размер на 55 милиона лева, за тази смяна на номерата. Къде ще идат, е друг въпрос. Отделно, това е причината да се сменят номерата, трябват париииии, пари трябват в тая празна хазна, щото свършват, а нема от къде да се краде.
та, кой да я напълни? .... хайде - тия дет не са си сменили табелите, че в ЕС такива били номерата. То, да не чуе дявола, са да се сетят, че до BG не пише ЕС, че ... хайде пак на опашките.
900 000 автомобила трябва да минат до април за смяна на номера. Не броим новите, които тепърва ще идват за регистрация.
А най-се смях, в статията, че в КАТ днес случайно са научили за срока до Април
от пресата... това е, от МВР взимат решенията, останалите мирррно, слушаме и плащане. Не е зле, за 4-тири месеца да се гушнат е така 55 милиона
а отделно ще са сумите от тези, които ще си спрат колите от движение и ще ги бракуват, за да не дадат пари за нови номера.

А най-се смях, в статията, че в КАТ днес случайно са научили за срока до Април

Да караш Peugeot е страст!
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Ма колко сте наивни самооооо.......не е истина!!!
седнали сте да се притеснявате за некакви 55 милиона,че хазната бедна и още какво ли не
КОЛКО ПЪТИ ПО 55 МИЛИОНА минават през нашите управници а вие се притеснявате за 55 милиона - Тези пари бих казал аз са КаПКА в морето но просто това е един от малките легални начини за пране на пари,които останаха в държавицата ни.
Моля ви не се притесняваите - хазната ако ни е бедна - депутатите не са - но все пак те ще ни оправят , но кога .......... КАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО
to Bulgaria
седнали сте да се притеснявате за некакви 55 милиона,че хазната бедна и още какво ли не

КОЛКО ПЪТИ ПО 55 МИЛИОНА минават през нашите управници а вие се притеснявате за 55 милиона - Тези пари бих казал аз са КаПКА в морето но просто това е един от малките легални начини за пране на пари,които останаха в държавицата ни.
Моля ви не се притесняваите - хазната ако ни е бедна - депутатите не са - но все пак те ще ни оправят , но кога .......... КАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО

- Gentsa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 320i
- Мечтае да кара: Hummer, Mustang

27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2