Малко помощ колеги
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- вано
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530XD
Малко помощ колеги
Моля за съвет колеги! Намерих ето този модел джанти с гуми в добро състояние http://picbg.net/u/26523/17263/262639.jpg цената е 800 евро. Заслужава ли си?
BMW-Баварска-машина вечна
- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
Re: Малко помощ колеги
Заслужават си,ако не са заваряни или криви ги взимай колега,това е страхотна джанта! 
Ма цената е доста височка!

Ма цената е доста височка!

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
вано написа:Моля за съвет колеги! Намерих ето този модел джанти с гуми в добро състояние http://picbg.net/u/26523/17263/262639.jpg цената е 800 евро. Заслужава ли си?
не си заслужава.... такива са се продавали във форума за 800лв..... а сега ги има на около 1000..лв разтърси се във ПРОДАВА
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- вано
- кандидат ентусиаст
-
Ами като нови са,нямат даже драскотина. Преди 2 години са копувани от БМВ-Гърция за 1500 евро има и фактура без гуми 

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
LUCIFER'S написа:не си заслужава.... такива са се продавали във форума за 800лв..... а сега ги има на около 1000..лв разтърси се във ПРОДАВА
От доооста време не са се появявали такива във "продава"

- Nikolay86
- младши ентусиаст
-
Ilko Ivanov написа:LUCIFER'S написа:не си заслужава.... такива са се продавали във форума за 800лв..... а сега ги има на около 1000..лв разтърси се във ПРОДАВА
От доооста време не са се появявали такива във "продава"
В "е-bay" ги гледах за по-1300-1800 евро

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- вано
- кандидат ентусиаст
-
Ще се обадя и там да видя какво става. Мерси колега, а за черпането към март месец ще идвам в Добрич на кръщене тогава ще черпим
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Вие хубаво ще се черпите
ами искам да ви попитам, как си купувате джанти втора ръка, ръководени от цената единствено ? Просто от опит ви казвам, от 4 комплекта дето съм купувал на старо, само 1 излезе добър.....И то некарани в Европа..
Ако ги проверите да кажем някъде на стенд, откъде знаете или сте сигурни че стенда е калиброван..... Тук първо го чистят яко отвътре дето е набито феродото, и тогава ги пробват как са...

Ако ги проверите да кажем някъде на стенд, откъде знаете или сте сигурни че стенда е калиброван..... Тук първо го чистят яко отвътре дето е набито феродото, и тогава ги пробват как са...
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
Тази обява стои от септември месец....... Мислиш ли ,че с Явор не се познаваме лично ?

Сигурен съм ,че са продадени максимум 3-4 дни след пускането им в продажба.
- Nikolay86
- младши ентусиаст
-
sadex5 написа:Вие хубаво ще се черпитеами искам да ви попитам, как си купувате джанти втора ръка, ръководени от цената единствено ? Просто от опит ви казвам, от 4 комплекта дето съм купувал на старо, само 1 излезе добър.....И то некарани в Европа..
То ясно туй..ма те нови да си купи човек,оригинални много скъпо бре

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Nikolay86 написа:sadex5 написа:Вие хубаво ще се черпитеами искам да ви попитам, как си купувате джанти втора ръка, ръководени от цената единствено ? Просто от опит ви казвам, от 4 комплекта дето съм купувал на старо, само 1 излезе добър.....И то некарани в Европа..
То ясно туй..ма те нови да си купи човек,оригинални много скъпо бреСа си търсим да си взема някви по-готини джанти за летни,ма като разглеждах по-сайтовете,ще мога да си позволя реплики,което не ми харесва много,но как да дам 2500евро-например
Така е !!!! Но английския ибей е пълен с джанти, има и реплики на М паралела, която за мен е най-красивата за е39

- ilchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: всичко
Колега видях такива преди малко в Mobile.bg май бяха за 1000лв.
- Nikolay86
- младши ентусиаст
-
Та и аз ако може да питам по-повод тези джанти-моите са същите,но поради стечение на обстоятелствата 2бр са счупени вече
Имам 1 същата в багажника,като резервна,другата е ясно,че ще се купува,но цената и в ''Дару" е около 700лв./бр.Ще кажа на застрахователя,че тях ще си купя сам,едната със сигурност-въпроса ми е за тая резервната,има ли разлика в Ет-отпред отзад,ще стане ли(мога ли нея да им продам)?
Поздрави

Поздрави

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2