Модули в багажника в ляво и проблемите с тях...

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Модули в багажника в ляво и проблемите с тях...

Мнение от Sherman » 29 Дек 2010, 2:24

Пичовете са ми клъцанли снопа кабели на радио модула :dummy: Знам, че има няколко вида радио модули с различни букси. Има ли значение какъв точно модул и букси ще взема?
Последна промяна Sherman на 29 Яну 2011, 14:39, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Re: Модули в багажника в ляво

Мнение от Sherman » 01 Яну 2011, 18:53

Никой ли не може да помогне? Изчаквам да мине всичко със застрахователите и да я възстановявам...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 01 Яну 2011, 19:14

Sherman написа:Никой ли не може да помогне? Изчаквам да мине всичко със застрахователите и да я възстановявам...

ти какво намери до сега? Само кабелите ли са ти останали да набавиш?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sherman » 01 Яну 2011, 19:32

Засега по навигацията нищо не съм се занимавам да взимам. Общо взето откакто я разбиха само и метнах едно кормило и я прибрах на платения паркинг. Липсва буксата за радио модула и разни антени...Спомням си, че точно снопа кабели към радио модула беше преправян нещо от немеца. Имам бегъл спомен, че снопа беше съединяван с куплунги с винтчета...не се сещам как точно се казваха...
Въпроса ми е какъв модул да търся? С каква букса?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 01 Яну 2011, 20:38

Предполагам,че трябва да търсиш радио тунер с плоски пинове....но защо не отидеш до Явор,да погледне какво ти трябва,а и може да се прибереш направо със всичко готово,пак ти казвам-много е точен ;)
Ако си намериш един фар,мога да ти помогна с другия фар преди фейса,мисля че ми се размотаваше някъде,поне да си караш колата!

Ако някой може да обясни каква е разликата между модул с кръгли/плоски пинове :confused:
Изображение

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 01 Яну 2011, 22:24

Разликата между двата тунера ВМ24 и ВМ54 е в някои блгинки които има в повече ВМ54-ката.
Като цяло не е проблем да си сложиш от стария ако си бил с новия,единствено ако имаш ULF модул ще имаш проблем със звука му.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sherman » 01 Яну 2011, 22:40

Нямам ULF модул, а и не мисля,че някога ще слагам...вижда ми се ненужен поне за мен :)
А разлика в инсталацията като брой кабели и цветове на кабелите има ли?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sherman » 01 Яну 2011, 22:48

meha написа:Предполагам,че трябва да търсиш радио тунер с плоски пинове....но защо не отидеш до Явор,да погледне какво ти трябва,а и може да се прибереш направо със всичко готово,пак ти казвам-много е точен ;)
Ако си намериш един фар,мога да ти помогна с другия фар преди фейса,мисля че ми се размотаваше някъде,поне да си караш колата!

Ако някой може да обясни каква е разликата между модул с кръгли/плоски пинове :confused:

На първо време мисля да си възстановя колата сам...с малко помощ от тук от там и не е нещо трудно за правене. Кадърно момче съм :)
Въпроса е, че съм настроен, че скоро няма да я карам тая кола. Искам преди да я подкарам да пребоядисат и 2 детайла...хехе в бояджийството обаче съм се доказал като абсолютно некадърен и ще я оставя на бояджии :)

Предишна

Назад към E39