Отново без странични огледала - Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
Re: Отново без странични огледала - Е39
veliki1 написа:колеги дайте да ги маркираме някак си че да неможе да бъде заличено и който види някъде такава маркировка да сигнализира но всички да бъдат маркирани по един и същи начин
аз съм за

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Ще се намеся малко в тая тема.
Преди време ми откраднаха страничните огледала(само стъклата) на Х5 и маркировката не помогна. Като подавах жалбата в МВР написах номера на маркировката но пак не ги намериха. Огледалата ми бяха маркирани 100%. Тук единствения вариант е крадците да са отвратително небрежни или да имате добри връзки към застрахователя! Лично при мен като ми ги откраднаха едното при разкачането бяха скъсали лентовия кабел(може би за подгряването) и в описа беше писано че едното липсва другото подмяна. Огледалата си ги купих за собствена сметка. Написах една молбичка и ми ги платиха и двете. Явно се справих добре
Пробвайте все пак през застрахователя няма да загубите нищо!
Преди време ми откраднаха страничните огледала(само стъклата) на Х5 и маркировката не помогна. Като подавах жалбата в МВР написах номера на маркировката но пак не ги намериха. Огледалата ми бяха маркирани 100%. Тук единствения вариант е крадците да са отвратително небрежни или да имате добри връзки към застрахователя! Лично при мен като ми ги откраднаха едното при разкачането бяха скъсали лентовия кабел(може би за подгряването) и в описа беше писано че едното липсва другото подмяна. Огледалата си ги купих за собствена сметка. Написах една молбичка и ми ги платиха и двете. Явно се справих добре

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Ако самото стъкло е счупено при сваляне или са останали парчета от него се покрива от каското- това при случай, че някакви амтьори са барали, свалят ли ги културно пари няма за съжаление.
Това с издебването и трошенето сме го правили не веднъж, но за съжаление идват други гадини и няма край..... Проблема ни е в държавата и в хората, всичко ни е сбъркано тотално....
Това с издебването и трошенето сме го правили не веднъж, но за съжаление идват други гадини и няма край..... Проблема ни е в държавата и в хората, всичко ни е сбъркано тотално....
- veliki1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 330 CI
- Мечтае да кара: Х5
няма смисъл от маркировка,защото аз незнам номера на вашата маркировка трябва да е нещо което знаем всички ние и като видим да се продава такова да начупя главата на продавача 

Всичко хубаво започва с "Б" Бира... БМВ... Брюнетка...
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
dbanchev написа:Ако самото стъкло е счупено при сваляне или са останали парчета от него се покрива от каското- това при случай, че някакви амтьори са барали, свалят ли ги културно пари няма за съжаление.
Пак казвам на мен не ми бяха останали парчета от самото стъкло на огледалото но ми ги платиха. По същия начин ми платиха и нарязани гуми макар в Общите условия е описано че не се плащат. Ето и самата молба която пуснах. Имам я и с входящ номер но не успях да си скрия данните!

- 4ocolate
- Потребител
-
- Кара: 328
- Мечтае да кара: М3
на един сьсед таз вечер са му ги свили
http://vbox7.com/play:e3263c21 - баи ганьо
- shumisho
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: на Marina Bay Street Circuit
TPAKTOP написа:dbanchev написа:Ако самото стъкло е счупено при сваляне или са останали парчета от него се покрива от каското- това при случай, че някакви амтьори са барали, свалят ли ги културно пари няма за съжаление.
Пак казвам на мен не ми бяха останали парчета от самото стъкло на огледалото но ми ги платиха. По същия начин ми платиха и нарязани гуми макар в Общите условия е описано че не се плащат. Ето и самата молба която пуснах. Имам я и с входящ номер но не успях да си скрия данните!
Колега, много ми хареса стила ти при писането на молбата

Но......
Ти си застраховал 5 коли. СКЪПИ коли
ти им наливаш по около 10-12 хиляди български лева всяка година
А ние по 800-1000 максимум

Все пак браво, че са ти платили...като видях колко струват електрохроматичните за е39 си представям за Х5
Дайте да съберем ударна група, да изловим двама, трима и да ни кажат начина си на работа и поне ще знаем как да се пазим и се съмнявам в 1 квартал да работят 10 групички, после отиаме в магазина и всеки си получава изчезналите вещи без пари.
- pkaramitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 528 на газчица...
- Мечтае да кара: МиГ-29
Сетих се нещо да питам!
На всичките ли Е39 ги свалят?
Демек,преди фейс,след фейс,или определени модели?
- veliki1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 330 CI
- Мечтае да кара: Х5
pkaramitev написа:Сетих се нещо да питам!
колега даже и на е30 взимат всичко взимат що се сваля лесно
Всичко хубаво започва с "Б" Бира... БМВ... Брюнетка...
- JL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
Това са новините от днес... сами да си направим изводите:
http://dnes.dir.bg/news/mvr-kradtzi-obiri-7685489?nt=10
Май скоро ще почнат да ни свалят и седалките, докато седим на тях.
- vanko_terziev
- кандидат ентусиаст
-
JL написа:Това са новините от днес... сами да си направим изводите:
Абе в нашата държава напоследък много започна да се тръби за подобен тип престъпност.Преди също я имаше,но ми се струва ,че в момента се дава малко повече гласност.Дали е нарочно-не знам!
Трагичното е,че само ги пишат по вестниците и новините,а нас продължават да ни обират(не само автомобилите,но и домовете).
Извинявам се за OFF-a,но искам да ви кажа,че вече си спирам с притеснение колата пред нас!!! Абе има и друго- преди постоянно се виждаха обикалящи патрулки из квартала.Сега нещо доста отдавна не съм ги виждал.Ако не друго,поне пикльовците дето крадат емблеми по малко пипаха.
BMW Team Varna
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
shumisho написа:Колега, много ми хареса стила ти при писането на молбата![]()
Но......
Ти си застраховал 5 коли. СКЪПИ коли
ти им наливаш по около 10-12 хиляди български лева всяка година
А ние по 800-1000 максимум
Все пак браво, че са ти платили...като видях колко струват електрохроматичните за е39 си представям за Х5
Да за това има известна дискриминация! За цената: 1480 с монтажа от Камор!(само стъклената част) ако не се лъжа цялото беше 2050лв на бройка.

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
Само искам да ви кажа - търсете си правата! В повечето случаи може да не се случи нищо но нищо не ви пречи да пробвате! Когато са ви откраднали каквато и да е част от колата остават белези. Ако сте прочели молбата сте разбрали че едното ми беше одобрено още при самото завеждане на щетата защото беше скъсан лентовия или пистовия кабел(просто не знам как се води точно). Като се пускат подобни молби или жални ви гарантирам че има кой да ги чете. Преди години имах проблем с Дару Кар и по същия начин бях постнал оплакване в техния сайт. След като никой не ми се обади същия ден отидох при тях на следващия. Оказа се че все пак са го прочели. Не че имаше значение но подобни работи се разглеждат. Писал съм оплаквания и в сайта на МВР и пак имаше развитие без реално да съм удовлетворен накрая но за себе си бях доволен. Просто търсете някакви счупени части при самата кражба и ще има някакъв шанс да ви платят! Може да е минимален но все пак има! АКо не направите нищо шанса ще бъде твърда "0"

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Колега това за огледало на Х5 ????????? На 720 $ ти давам директно цена от фабриката за E70 X5 4.8i
Понеже работя и със застрахователи, и то не български, мога да ти заявя, че никой застраховател няма да ти изплати щета по открадване на огледало, без да има парчета или инцидент. Мен ми разбиха нова тройка, на 5 месеца, откраднаха ми мониторчето, което аз си бях сложил вътре, платиха ми само лайсната и прозореца.....При условие че имах и ниво на застраховка допълнително оборудване.
Сега видях новото мнение колега, да точно така !!! Те спукан стоп не искат да платят на ново БМВ, казват че може и така, ако не мъглясва, какво да говорим за откраднато...

Сега видях новото мнение колега, да точно така !!! Те спукан стоп не искат да платят на ново БМВ, казват че може и така, ако не мъглясва, какво да говорим за откраднато...