Проблем с Лагер
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с Лагер
Здравейте , значи че вие лагер вие доста. Сигорен съм ,че е заден ,обаче немога да определя ляв или десен .
Така Като карам колата като чукна волана на дясно шума спира за момент като чукна волана на ляво шума се засилва .
Аз мисля че е заден десен , но все пак не разбирам и преди да ме лъжат където и да е било искам да се консултирам с
вас . И ако може който е сменял лагер да каже ориентировачна цена .
Благодаря.
Така Като карам колата като чукна волана на дясно шума спира за момент като чукна волана на ляво шума се засилва .
Аз мисля че е заден десен , но все пак не разбирам и преди да ме лъжат където и да е било искам да се консултирам с
вас . И ако може който е сменял лагер да каже ориентировачна цена .
Благодаря.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Re: Проблем с Лагер
десен 

- Nikolay86
- младши ентусиаст
-
spacepl написа:десен
Десен и според мен

А аз съм сменял предни преди няколко месеца..Ценово вариантите бяха от 130лв.немски, 220лв.френски и още некви там варианти имаше между тези цени..

- yakimovbg525
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше 525 tds avtomat e39
- Мечтае да кара: на нафтичка на левче.
десен е 100 %
лагер главина е ако не се лъжа,около 110 лв. по спомен.и пак зависи от марката.
лагер главина е ако не се лъжа,около 110 лв. по спомен.и пак зависи от марката.
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Колега най- добре смени и двата като си почнал да не го мислиш другия, че рано или късно и той ще сдаде.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
От заден десен лагер при мен имаше вибрации във волана след 80км/ч, около 130 лева по спомен, не е виел, "прислушва" се с едно такова като стетоскоп главината 

Колега, дано от сервиза ти го открият кой е, защот е много пипкава работа или поне при мен теи излезе. Не можаха да разберат от къде е до последно и добре че се съмнявахме в правилния. При мен се чуваше отпред при шофьора, а всъщност се оказа заден ляв лагер, като отзаде нищо не бучи, а само отпред
По спомен 210лв лагер главина немски струваше..

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
doomy525 написа:Колега, дано от сервиза ти го открият кой е, защот е много пипкава работа или поне при мен теи излезе. Не можаха да разберат от къде е до последно и добре че се съмнявахме в правилния. При мен се чуваше отпред при шофьора, а всъщност се оказа заден ляв лагер, като отзаде нищо не бучи, а само отпредПо спомен 210лв лагер главина немски струваше..
Колега, какъв е този сервиз, в който нямат един индикатор за измерване на аксиалния луфт на лагерите ???? Те чували ли са за стандарта ISO 5753 за хлабини на радиални и аксиални лагери ? Има специални стойки с микрометър точно за това....А да не говорим че има оптични тензометри, дето могат да хванат какъвто луфт се сетиш, даже огъването на купето по време на движение...
Колега, не случайно ходя на сервиз за по големи работи при Илко в Добрич (не го казвам с цел реклама, а да ти стане ясно за какви майстори има във ВТ област..) - чак от Свищов..просто в нашия град е бол с майстори..по добре да дам пари за малко повече път, но да знам че ще бъде направено като хората отколкото да я оставя тука на някои от \\\"майсторите\\\" и после да се чуда да се смея ли да плача ли..Ще се въздържа от коментар повече..
Дано колегата вече да е оправил проблема

Дано колегата вече да е оправил проблема

enjoy life and drink cold beer

- Nikolay86
- младши ентусиаст
-
doomy525 написа:Колега, не случайно ходя на сервиз за по големи работи при Илко в Добрич (не го казвам с цел реклама, а да ти стане ясно за какви майстори има във ВТ област..

Колега ма при тебе по-се ядва от ВТ до Добрич,а от София..

П.П.Илко да напраи сервиз в Софето..2 седмици в Добрич-2 в София

Весело посрещане на НГ

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Nikolay86 написа:doomy525 написа:Колега, не случайно ходя на сервиз за по големи работи при Илко в Добрич (не го казвам с цел реклама, а да ти стане ясно за какви майстори има във ВТ област..
![]()
Колега ма при тебе по-се ядва от ВТ до Добрич,а от София..![]()
П.П.Илко да напраи сервиз в Софето..2 седмици в Добрич-2 в София![]()
![]()
![]()
Весело посрещане на НГ
Ех, айде сега кажи че в София няма един читав майстор на е39....Друг е въпроса че цените са ,, софийски''
- Nikolay86
- младши ентусиаст
-
sadex5 написа:Ех, айде сега кажи че в София няма един читав майстор на е39....Друг е въпроса че цените са ,, софийски''
Колега прати ми на лично,кой е читав,според теб

sadex5 написа:.Друг е въпроса че цените са ,, софийски''
Ей тва е ужаса..майстори бол,кой какво разбира-друга тема..ма цените са,като за се едно Ролс Ройс,си им оставил да правят

13 мнения
• Страница 1 от 1