Проблем с тоците - ПОМОЩ!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- BumTrqs
- Потребител
-
- Кара: ше Е30, ся го возят
- Мечтае да кара: E39,ама от онези бързите..М5 ли как бяха?
Проблем с тоците - ПОМОЩ!
Колеги, свалих ония ден акумуатора да се зарежда и снощи го сложих да запаля.УВИ.Викам си не е зареден,още една 24ка пак УВИ!!Тази вечер тръгвам да вартя кльча и се чува само едно ЦЪК.Даже и не варти.От какво може да е това?Бях откачил буксата на дистрибуторната капачка и бях искарал кабелите на свещите но съм сигурен ,че всичко е както трябва.Също така гайката на едната клема на акумуатора превърта и неможе да се затегне.Някакви идей от какво може да е?Помагайте,че нерви не ми останаха.Мотора е м40б16 троен стоп.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- georde123000
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 316.BMW E46 320D
- Мечтае да кара: BMW E30 M3
Re: Проблем с тоците - ПОМОЩ!
колега първо пробваи с друг акумулатор но с такъв от друга кола която си пали без проблеми и ако запали си за нов акумулатор но ака пак прави само цък проблемати е в стартера успех 

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
първо клемите трябва да са добре почистени и стегнати,че от лош контакт на клемите си прави така цък .
Акумулатора ако е отишъл и една седмица да стои на зарядно пак няма запалиш после,за момента пробвай с акумулатор от палеща кола и си прегледай клемите.
Акумулатора ако е отишъл и една седмица да стои на зарядно пак няма запалиш после,за момента пробвай с акумулатор от палеща кола и си прегледай клемите.

- dichodichev3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ-та
Клемите на моя акумолатор ги изплаквам с топла вода и веро и ги овъргалям с обикновенна грес.100% контакт се получава.Иначе съм чувал,че се мажат с технически възелин.
Колега , най-добре замери ЕДН на акумулатора и виж дали става нещо от него . Ако не е проблема в него , може да имаш лоша връзка около стартера , ако не е и това , пробвай да я запалиш на бутане и ако запали , опитай да я загасиш и да я запалиш отново на стартер (има вероятност да се оправи ).Това цък се чува когато не може да изхвърли бендикса.
- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
Колега по-добре първо я бутнете да запали. Покарай я малко и може да се оправи като зареди акумолатора и след това се впускай в замервания и други.

- kls\\
- Потребител
-
- Кара: E30 / Cherokee XJ
- Мечтае да кара: същите чисто нови
колега, няма да е лошо и да провериш масата на двигателя или наи-добре да свалиш кабела и да изчистиш клемите му много често там се появява проблем симптомите мойе да бъдат същите
7 мнения
• Страница 1 от 1