Мнение за BMW 320 d Navi-dvd

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е90 320d

Re: Мнение за BMW 320 d Navi-dvd

Мнение от sa6opetkov » 26 Дек 2010, 19:35

и понеже в семейството сме правили покупка на кола и имам приятели патили от автокъща и ест при всеки от случаите имаше скрито покрито затова ми е такова мнението и търговеца си е търговец, гледа да намаже най-изгодното и да го гримира за да го продаде с макс печалба! Никой не би си продал колата за без пари особено ако я поддържа. Съжалявам ако си търговец на коли, но това е мнението ми. Който търси, намира..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Мнение от galant » 27 Дек 2010, 20:46

sa6opetkov написа:и понеже в семейството сме правили покупка на кола и имам приятели патили от автокъща и ест при всеки от случаите имаше скрито покрито затова ми е такова мнението и търговеца си е търговец, гледа да намаже най-изгодното и да го гримира за да го продаде с макс печалба! Никой не би си продал колата за без пари особено ако я поддържа. Съжалявам ако си търговец на коли, но това е мнението ми. Който търси, намира..

Няма значение какъв съм,един път търговец,един път купувач това е без значение.Всички търгуваме и всички купуваме,въпроса е че нашия манталитет е такъв-гаден ама колко да е повече,нали се сещате за приказката за българският казан в ада,те това сме!Повече не ми се занимава с глупости и пак казвам че нямам АБСОЛЮТНО никакво отношение към колата и продавача,ама ме е яд на коментарите без да е виждана на живо,а камо ли да е карана.Както и да е,но въпреки всичко си ПРОТИВОРЕЧИШ!!!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е90 320d

Мнение от sa6opetkov » 28 Дек 2010, 0:12

Преди последниа ми пост, написах подробности за моята кола, как съм я купил и откаде и защо на тази цена. Явно някой е изтрил поста ми. И не мога да разбера каде си противореча... нещо се бъркаш galant

Предишна

Назад към E90/E91/E92/E93