Питате за разходомера на БМВ 525DA 2003

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW e65 730d
Мечтае да кара: BMW i8

Питате за разходомера на БМВ 525DA 2003

Мнение от _S0BIESKI_ » 23 Дек 2010, 10:15

Зравеите, Колеги от скоро имам БМВ-то и изкам да се консолтирам с ваз дали е така показва ми на големия борд в скритите менюта че имам 23л гориво общо в двата резорвара слагам му 22л и ми показва че имам 38литра общо иле примерно ако му слагам по малко по 5л ваобще не ги осеща така ли колеги не показва ли вярно боркомпа или просто моя не е наред а мога ли ма му вярвам за средния разход или и тои и приблизитилин Благодаря

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Re: Питате за разходомера на БМВ 525DA 2003

Мнение от Elesar74 » 23 Дек 2010, 15:01

_S0BIESKI_ написа:Зравеите, Колеги от скоро имам БМВ-то и изкам да се консолтирам с ваз дали е така показва ми на големия борд в скритите менюта че имам 23л гориво общо в двата резорвара слагам му 22л и ми показва че имам 38литра общо иле примерно ако му слагам по малко по 5л ваобще не ги осеща така ли колеги не показва ли вярно боркомпа или просто моя не е наред а мога ли ма му вярвам за средния разход или и тои и приблизитилин Благодаря

Зравеи. Не вярвай много много на бордкомпютъра, най-сигурно е да си засечеш сам разхода на колата.

P.S. Извиня'ай, опитах се да пиша като теб, ама не се получи...
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Re: Питате за разходомера на БМВ 525DA 2003

Мнение от Владо » 25 Дек 2010, 20:33

_S0BIESKI_ написа:Зравеите, Колеги от скоро имам БМВ-то и изкам да се консолтирам с ваз дали е така показва ми на големия борд в скритите менюта че имам 23л гориво общо в двата резорвара слагам му 22л и ми показва че имам 38литра общо иле примерно ако му слагам по малко по 5л ваобще не ги осеща така ли колеги не показва ли вярно боркомпа или просто моя не е наред а мога ли ма му вярвам за средния разход или и тои и приблизитилин Благодаря

здрасти колега... досега съм имал шанс да видя точен и съвпадащ отчет по борд и реално само на една кола... но резервоара и беше 40 литра :mhihi: ...
определено 5-цата не е от точните коли в това отношение... събирай кеша наведнъж, пълни до горе и си смятай по общопознатия начин...

весела коледа :bchug:

Назад към E39