проблем:не мога да напълня казанчето на чистачките е39 525d
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- shumito
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525D Turing
- Мечтае да кара: 530xd Turing
проблем:не мога да напълня казанчето на чистачките е39 525d
Здравейте пак,проблемът ми е,че когато ми свърши течноста на чистачките,започвам да пълня казанчето и то побира едва около 1 литър течност,а би трябвало да са поне 6 литра.дали ще можете да ми помогнете със съвет как да оправя проблема.(знам ,че са две казанчета,то малкото е за интензивното миене,аз наливам в другото.БЛАГОДАРЯ И ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Re: проблем:не мога да напълня казанчето на чистачките е39 525d
трябва да свалиш предния десен подкалник, и да огледаш самото казанче какво пречи
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Здрасти колега зад предния десен подкалник стои съда за течност на чистачки, ако си с миене на фаровете имаш 2 моторчета 1 голямо и 1 малко, те буквално се "забучват" в казана и под тях има оплътнители, та мисълта ми е тече или от оплътнителите или най-често от самите моторчета,независимо че не ги пускаш, чко някога си оставял съда само с вода или лятна течност точно моторчетата се пукат. Поздрави
ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
- weedminer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Печка
- Детайли за колата: Малка печка
Аз отначалото пълних малкото казанче дето е 1л и се чудих кво става и чак след тва разбрах че има отзад друго 6л. Да не си и ти така :Д
- geleto021
- Потребител
-
- Кара: BMW e39 525 tds
**Novobraneca написа:Здрасти колега зад предния десен подкалник стои съда за течност на чистачки, ако си с миене на фаровете имаш 2 моторчета 1 голямо и 1 малко, те буквално се "забучват" в казана и под тях има оплътнители, та мисълта ми е тече или от оплътнителите или най-често от самите моторчета,независимо че не ги пускаш, чко някога си оставял съда само с вода или лятна течност точно моторчетата се пукат. Поздрави
Здравейте, колеги имам запитване не точно по темата но има нещо общо. Значи колата ми е с пръскалки на бронята, но видях че маркучите са спукани първо и второ помпата в казанчето е само с един изход и се чудех къде ще влизат тези другите, но явно помпата е сменена иначе няма др обяснение сигурно

Казанче за течността за измиване на челното стъкло - 3.5 л.

Казанче за течността за измиване на челното стъкло и фаровете - 6.0 л.

Казанче за течността за интензивно измиване на челното стъкло - 1.0 л.

Провери клапана за изравняване на налягането в горния край на казанчето (No 5 на първата схема и No 6 на втората схема).
Ако е запушен или заседнал не позволява въздуха в казанчето да излиза (да се обесвъздушава) докато наливаш новата течност.

Казанче за течността за измиване на челното стъкло и фаровете - 6.0 л.

Казанче за течността за интензивно измиване на челното стъкло - 1.0 л.

Провери клапана за изравняване на налягането в горния край на казанчето (No 5 на първата схема и No 6 на втората схема).
Ако е запушен или заседнал не позволява въздуха в казанчето да излиза (да се обесвъздушава) докато наливаш новата течност.
- shumito
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525D Turing
- Мечтае да кара: 530xd Turing
проблема с казанчето-РЕШЕН!!!
Благодаря ви колеги,махнах подкалника и наистина някой "шпециалист" беше запушил удушника на казанчето.сега вече пръскам на воля.
7 мнения
• Страница 1 от 1