Проблем с фаровете след facelifta
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- _S0BIESKI_
- Потребител
-
- Кара: BMW e65 730d
- Мечтае да кара: BMW i8
Проблем с фаровете след facelifta
Здравейте Колеги, имам е39 525da 2003 фаровете ми светят много доло направо цепят земята а като запаля и се мардат на доло на диагностика през light modula ги вдигнахме но като изгасих и запалих колата се варнаха в старото си положение надоло помагаите
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Re: Проблем с фаровете след facelifta
Фаровете могат да се регулират и ръчно има две врътки на корпусите им.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
И аз имам същия проблем на късите светлини. Вътре имало някакви зъбчатки, които се чупели. Мислям, че и при теб проблема е същия.
- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 5er-Reihe
Погледни си датчиците за наклона на купето. Намират се на десните преден и заден носач. Изглеждат като малки биалетки. Ако някой от тях е повреден колата автоматично сваля фаровете надолу!
- _S0BIESKI_
- Потребител
-
- Кара: BMW e65 730d
- Мечтае да кара: BMW i8
колеги как да разбера дали са изгармяли датчиците
- b0k0
- селянина с колелото
-
- Кара: тролей
- Мечтае да кара: влак
xcalibur написа:Погледни си датчиците за наклона на купето. Намират се на десните преден и заден носач. Изглеждат като малки биалетки. Ако някой от тях е повреден колата автоматично сваля фаровете надолу!
и какво може да им погледне.. ако нещо вътре в тях се е повредило как се установява ?
02' BMW E39 530d
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i

БМВ във Facebook | www.kUkUrUkU.eU
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i

- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 5er-Reihe
Ами ако причината е в тях най-вероятно са счупени или откачени. Ако просто са изгорели и не дават данни би трябвало да излязат като грешка при диагностика. Ако при включване фаровете се местят нагоре и след това застават в най-долно положение причината би трябвало да бъде в датчиците.
- LUBO 555
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: комбайн в парламента
Здравейте.Мойте пък само се мърдат,когато колата е на контакт и вкл.и изкл.фаровете.Щом запалиш мотора жече не се мърдат
Невъзможно е да се регулират ръчно.Явно са счупени пластмаските вътре,но пък защо се мърдат на контакт и със запален мотор,не?

- Malkiq_69
- Потребител
-
- Кара: BMW 535I
- Мечтае да кара: BMW750IL
_S0BIESKI_ написа:Здравейте Колеги, имам е39 525da 2003 фаровете ми светят много доло направо цепят земята а като запаля и се мардат на доло на диагностика през light modula ги вдигнахме но като изгасих и запалих колата се варнаха в старото си положение надоло помагаите
Здравеите. аз имам проблем с фаровете на е39 дългите ми светят постояно преди светеше само единият а сега и двата от какво мойе да е и как да ги управя БЛАГОДАРЯ...
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Malkiq_69 написа:_S0BIESKI_ написа:Здравейте Колеги, имам е39 525da 2003 фаровете ми светят много доло направо цепят земята а като запаля и се мардат на доло на диагностика през light modula ги вдигнахме но като изгасих и запалих колата се варнаха в старото си положение надоло помагаите
Здравеите. аз имам проблем с фаровете на е39 дългите ми светят постояно преди светеше само единият а сега и двата от какво мойе да е и как да ги управя БЛАГОДАРЯ...
ПЪРВО !!! си оправи правописа
Второ: Научи се да ползваш търсачката !
трето: напиши LCM в търсачката и чети по твоя проблем
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
И аз да спомена търсачката има поне 5 теми за този проблем и ако го има и при вас то се почва от държачите и от там ако не се оправи се тръгва нататък. Има и как се сменят за фаровете преди и след фейса, има и начина на действие на системата (кога на къде се местят рефлекторите), как се регулират и т.н.

11 мнения
• Страница 1 от 1