Заличаване на драскотини
Модератор: Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Заличаване на драскотини
Идеално си се справил. Аз взимах един подобен комплект за мойта, но нищо не направих. Само по-грозно стана
Явно оригиналния си е по-добър.

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ае и "задчетковото" устройство е много важно...
ти какво си взе, на Langka?

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Пробвах с едно такова, купено от щатите по ebay - ефекта беше за 2-3 измивания...
Si non confectus, non reficiat.
- Mollov
- Мародератор
-
Не знам какво си пробвал, ама не може боя + лак и ефекта да е 3 измивания...
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Беше един маркер за драскотини - еднокомпонентен (не е боя и лак). Уж трябвало да образува защитно покритие, коети да се втвърди само на въздух, ама дедов... замина си скоропостижно.
Si non confectus, non reficiat.
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
fedoracore написа:то станоло огледало![]()
дано издьржи на автомивката
Еее колега не така с лошата

bum_bum написа:Идеално си се справил. Аз взимах един подобен комплект за мойта, но нищо не направих. Само по-грозно стана![]()
Мерси

Zagy написа:Беше един маркер за драскотини - еднокомпонентен (не е боя и лак). Уж трябвало да образува защитно покритие, коети да се втвърди само на въздух, ама дедов... замина си скоропостижно.
Тука колега говорим за съвсем различно нещо... не за маркер от ебей,а за оригинален BMW продукт... тези драскотини на снимките са само малка част от това което заличих... дори преди малко се блещих по колата да видя къде и какво съм правил

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
http://www.thescratchdoctor.co.uk/paint-chip-match/ford-stone-chip-paint-scratch-frozen-white-7vta-p-763.html
Е такова ползвах аз ама или съм много некадърен, което също не е изключено или продукта е пълен ташак. Накрая си купих 2 нови калника
Е такова ползвах аз ама или съм много некадърен, което също не е изключено или продукта е пълен ташак. Накрая си купих 2 нови калника

- Mollov
- Мародератор
-
Изглежда ОК като "съставки"... сигурно не си бил в кондиция 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Нещо не се справих със зануляването на старата боя и нанасянето на новата. Може би има значение и цвета. На тъмен цвят би трябвало да става по-лесно и незабележимо. А, че съм си с 2 леви ръце е отделна тема 

- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Всяко подобно заличаване,особено на слънце винаги личи.
Твърдението ми е в пълна сила на 100% при металиците и перлените бои.Ако е надраскан само лака,проблема се решава,но ако е повереден базистният цвят,каквото и да го правиш си е замазване на положението.Маталните частици и перлите в боята,просто няма как да ги "наредиш" в правилната структора освен ако не пръскаш с въздух.Когато се нанася с четка и се топка в боята,самите частици са по тежки и попадат на дъното,като само пигмента на боята остава на повърхноста.Така обработеното място става с по наситен цвят и същевременно без необходимата структора на частиците.
Ако драскотините са малки,и не попадат в полезрението става що годе.Пробвайте да направите преден капак и вижте резултата.

Твърдението ми е в пълна сила на 100% при металиците и перлените бои.Ако е надраскан само лака,проблема се решава,но ако е повереден базистният цвят,каквото и да го правиш си е замазване на положението.Маталните частици и перлите в боята,просто няма как да ги "наредиш" в правилната структора освен ако не пръскаш с въздух.Когато се нанася с четка и се топка в боята,самите частици са по тежки и попадат на дъното,като само пигмента на боята остава на повърхноста.Така обработеното място става с по наситен цвят и същевременно без необходимата структора на частиците.
Ако драскотините са малки,и не попадат в полезрението става що годе.Пробвайте да направите преден капак и вижте резултата.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- 4ocolate
- Потребител
-
- Кара: 328
- Мечтае да кара: М3
колега от кьде точно го купи и цената каква му е
http://vbox7.com/play:e3263c21 - баи ганьо
- Mollov
- Мародератор
-
От всеки един официален дилър на BMW...
- PRASCHO
- Потребител
-
- Детайли за колата: BMW X6 40 D
Здравейте отново фенове!
Това ,което ползвам аз и е изпробвано ,както и техниката по която се прави можете да откриете тук http://www.paints4u.com/
Успех в начинанието!
Това ,което ползвам аз и е изпробвано ,както и техниката по която се прави можете да откриете тук http://www.paints4u.com/
Успех в начинанието!
- pininfarina
- кандидат ентусиаст
-
зашкурваш с водно 2000 после цапваш боята и пастираш , по-полека с безконтактното наблягаш на шампоана и тва е ако не ти се боядисва.
начи при мен боята като изсъхна изглеждаше добре, обаче все пак минах много леко с водна и лака отстрани /стария/ се матира малко, нормално. след тва обаче слагах пасти, мазах, но нещо не можах да изкарам блясъка както е на снимките
какво да го правя сега, в пристъп на отчаяние хванах лака нашльоках там сичкото матирано и си тръгнах.. утре като го мина и него с шкурката да не вземе да се обели и пак отначало? тея па американце само тва с боята ползват, за лака никъде нищо

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Сервизно обслужване на БМВ