М43 Странен шум на Съединитела

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: E 91

Re: М43 Странен шум на Съединитела

Мнение от valetooo.. » 04 Дек 2010, 21:07

OK. Благодаря много на всички отзовали се . ще пиша след излизане от бокса.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325 tds Touring
Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >

Мнение от Любо /ba1_hu1/ » 04 Дек 2010, 21:07

Колега за свалянето и смяната дали на лагер или целия съединител еднакви парички ще ти вземат, та най-добре сменяй целия к-т ако имаш възможност и естествено ако не ти е чисто нов съединителя :mhihi: А за това, че е от лагер няма спор просто типични оплаквания :nono:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw325tds » 23 Дек 2010, 11:28

ba1_hu1 написа:Колега за свалянето и смяната дали на лагер или целия съединител еднакви парички ще ти вземат, та най-добре сменяй целия к-т ако имаш възможност и естествено ако не ти е чисто нов съединителя :mhihi: А за това, че е от лагер няма спор просто типични оплаквания :nono:
Сменя се само това което е за смяна. Съединителя може да изкара 100 000км, а аксиалния 20 000. Мисля, че няма нужда пак да се сменя съединителя след 20 000км, след като проблема е в лагера.

Сега моя проблем. Смених аксиален лагер, заради прословутото почукване на скоростите. Минах 20 000км и сега лагера започна да вие?
beco109 написа:...Колкото се може по малко карай колата, че може и да остаеш накъде на пътя. Сменяй го колкото се може по скоро, защото да не ти замине и претискателя, че тогава вече отиваш направо на комплект. По надолу виж какъв мармалад искатах от едно 320. Момчето така си караше караше :dummy: и един ден вече неможеше да вклучи на скорост. Като отворихме от съчмите на лагера нямаше и помен вижда се само част от сепатарота, а останалата част от лагера беше изрязал притискателя и преминаваше през него свобоно опираше направо във феродовия. Като натиснеше педала вилката направо стържеше в притискателя. За звука които исдаваше просто немога да го опиша. Ако беше да го мъчи още щеше и вилка и помпа да сменя. :ranting:
Е как така ще му паднат съчмите? Бах тия лагери. На УАЗ-ката 5-та година ми вие аксиалния лагер и си карам и свиркам :ranting:
На BMW-то сложих италиански, 'щото нямаше как да чакам оригинал и сега какво? Нема ли да изкара 10000км до към края на януалра, не ми се разхвърля по празниците?
320-ката колко време се е движила за да стине до това състояние. И като се има в предвид, че в София само по задръсвания се кара, направо не ми се мисли.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 23 Дек 2010, 11:32

bmw325tds написа:Е как така ще му паднат съчмите?

ше ме караш да ти го снимам тоя дето го сменихме, ама тряя да го събера първо в шепите :mhihi: . Пак казвам до преди да го свалим си работеше, ама се чуваше адското скърцане.
Изображение

Предишна

Назад към E36