ТоЗи Събор ме "сбръ4ка"!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- viper
-
danini написа:страшен събор! нямам думи!!! беше незабравимо преживяване!!! благодарности на организаторите - свършиха чудесна работа
С изключение на това, че позакъснелите ентусиасти, включително и аз + гаджето ми нямаше къде да преспим и се разкарахме от събора малко поизнервени и не само...... Дано следващият път да е по - добре
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
съжалявам,че се е получило така,но ние с Landshark лично настанихме доста ентусиасти в хижа "голяма Бузлуджа",където имахме уговорка за още места,запазени само за нас,така място е имало.....
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
БМВ Клуб България
Местните ОВЦЕ буквално казано ОВЦЕ който колкото да им викаш да слязат долу те се качваха на върха на пътя
И как се изкефиха на няква консервена кутия наречена Жигула замалко си помислих че съм объркал събора И накрая някъв местен като хвана бат Светльо за канарче и му надуваше главата колко му вървял голфа всичко и как всичко до 320 мачкал направо полудях
Радвам се че присъствах на това мероприятие и че се запознах поне за малко с част от Вас
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
viper написа:С изключение на това, че позакъснелите ентусиасти, включително и аз + гаджето ми нямаше къде да преспим и се разкарахме от събора малко поизнервени и не само...... Дано следващият път да е по - добре
Ами защо не се обадихте?? Места можеха да се намерят. Които ме е питал всеки съм му намерил - ако не в основната, то в другата хижа.
Re: Subor pak
NESH написа:Glasuvam za edin takuv zdrav subor v kraia na liatoto.....i to po moreto estestveno
Простено ти е, защото си от много скоро тук, но ще те помоля да спазваш правилата и да пишеш на кирилица, както всички останали!
Благодаря!
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2