Колеги помогнете,проблем амортесъори
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- PlamenBMW2.0i
- Потребител
-
Колеги помогнете,проблем амортесъори
Здравейте колеги.Миналата седмица ми протече преден ляв амортесъор.Изпаднаха ми два предни амортесъора само че са от 4.0 кубика.По външен вид изглеждат същите.Успях да ги сложа на 520-ка,та питането ми е трябва ли да има лагер макферсона на тези амортесъори,защото се вижда само една празна втулка и тампона,който си е отдолу.Интересното е,че като завивам волана в двете посоки се чува едно странно скърцане,което идва точно от амортесъора.Може ли да ми направи това скърцане някоя бела?Забравих да кажа,че пружините са моите оригиналните.Благодаря предварително 

Re: Колеги помогнете,проблем амортесъори
колега не си ги монтирал правилно,потърси схема...........под тампона има една шайба най вероятно не си я сложил и работота е зле ,не я карай в това положение,а лагера е в тампона...
- PlamenBMW2.0i
- Потребител
-
Re: Колеги помогнете,проблем амортесъори
Много благодаря,колега!Още тази седмица ще видя как точно трябва да бъдат.Забелязах,че на чашката,на която е прикрепен праховия тампон отгоре имаше една като пластмасова жълта шайба дебела може би 1см,където върху нея вече се монтира макферсона.А тази шайба голямата къде точно трябва да стои?Защото я сложих на стъблото между ударния тампон и макферсона.Там ли трябва да бъде?
- bera
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525tds
4 мнения
• Страница 1 от 1