Въпрос за печка на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- BlackManz
- младши ентусиаст
-
- Кара: М57
- Мечтае да кара: E31
Re: Въпрос за печка на Е46
темата стана доста интересна, особено след "изобретението" на @stanoi4o
колеги незнам дали сте съгласни, но нека ползваме тая тема за евентуални проблеми с печката и какво най-често дава фира с нея и има ли начин за ремонт:yes:
колеги незнам дали сте съгласни, но нека ползваме тая тема за евентуални проблеми с печката и какво най-често дава фира с нея и има ли начин за ремонт:yes:
- Nikolay86
- младши ентусиаст
-
\BlackManz написа: но нека ползваме тая тема за евентуални проблеми с печката и какво най-често дава фира с нея и има ли начин за ремонт:yes:
Аз знам,че на тия печки фира дава "водната помпа"-така мисля се казва

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
и ако може и колегата да даде обещаноо клипче кое как се вклучва с релето и да обясни какво точно ни е нужно цена няма да има 

- BlackManz
- младши ентусиаст
-
unikalen88 написа:и ако може и колегата да даде обещаноо клипче кое как се вклучва с релето и да обясни какво точно ни е нужно цена няма да има
нека мине изпитателния тест

колеги ще ви кажа и ще ви покажа и клип ще направя но за сега с телефона още не става снощи ми се задейства два път явно това модулче дето го бях намислил да подава импулс на релето нещо ме базика но и това ще го измисля а с релето само като е работи перфектно всяка сутрин печката си пали и си работи по 15 минути и си гасне точно както си я настройвам така че вече за релето съм сигурен че работи перфектно утре съм говорил тук с едно приятелче той си пада изобретател и каза че и с телефона ще го измислим да не се шашка така а за печката тя се пали като се подаде маса на една то трите жички там са си три на тази букса едната е за помпата черно със синя другата е бяло със червено това е комуникацията и третата жичка е тази дето като подадеш маса и печката запалва тя е бяла със зелено поне на моята кола са такива на цвят утре ще видя пак жиците дали бяха така че сега ги написах по памет и ще кажа със точност как са жичките ще направя и клип тези дни ще снимам как няма ключ на контакта как релето като се задейства и печката запалва и климатика се включва като ви покажа тогава можете да пробвате за сега не пипайте нищо да не каже някои колега че съм го излъгал и друго колегата е прав че на повечето печки помпите за циркулация на антифриза се развалят и от тове немогат да се палят
BMW 320 D
Здравейте , преди да пипате каквото и да е по печката , проверете датчика за външна температура...
- BlackManz
- младши ентусиаст
-
ANDROX написа:Здравейте , преди да пипате каквото и да е по печката , проверете датчика за външна температура...
какво може да му е на датчика ако на борда показва реална температура?
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
ANDROX написа:Здравейте , преди да пипате каквото и да е по печката , проверете датчика за външна температура...
И какво общо има този датчик с печката...... много не подготвен пост. Има коли без датчик. без БК и кво нямат печка ли

колеги направих клипче кажете къде да го кача и по късно ще го кача
BMW 320 D
- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
stanoi4o написа:колеги направих клипче кажете къде да го кача и по късно ще го кача
Качи го на youtube или на vbox7 и дай линка!

- Ivakis Solo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 320D
- Мечтае да кара: Ford Mustang GT500 Shelby 1969
Супер си го направил колега, остана само да я направиш с дистанционно и всичко ще и е перфе. Това изглежда като евентуално решение на моя проблем с постоянно работещата печка.

- b_velev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1999 BMW 320D
Ivakis Solo написа: Това изглежда като евентуално решение на моя проблем с постоянно работещата печка.
Това не е решение на проблема. При мен постоянно работещата печка се трансформира в постоянно наработеща и даже таблото ми блокираше от нея. Устройството е супер, но печката трябва да е изправна.
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
stanoi4o написа:колеги направих клипче кажете къде да го кача и по късно ще го кача
Каква ти е печката
Termotop C
Termotop Z/C -D
........
ТЕРМО ТОП С е печката тези дето си имат помпа на самата печка то това е и разликата едната е без помпа а другата е със помпа а за дистанционното аз мога лесно да я направя то релето си има за външен старт и мога да го закача към алармата и да си я паля със дистанционно ама аз искам да я направя с телефон да мога да си я паля дори когато съм далеч от колата и това със телефона е решено вече сега го тествам от вчера и мога да кажа че и със телефона вече е решен проблема малко сложничко но и това направихме с това приятелче
BMW 320 D