Въпрос за корите!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
Въпрос за корите!
Здравейте колеги,интересува ме следното,нямах абсолютно никакви кори под колата (523i 98г.) купих си кора под двигателя,кора под скоростната кутия,кора под шофьорското място и кора под пасажерското място,въпроса ми е,има ли други кори под Е39 освен тия които съм купил..?
Имам някакви много мътни спомени на старата ми Е39-ка,че имаше и една много чапата кора която се намираше под генерацията,намираше се май точно зад кората под скоростната кутия,падаше се под катализатора,но не съм много сигурен...?!?!
И също,сега видях една снимка на Е39 снимано отдолу и видях,че има дупки на праговете зад корите които се намират под шофьорското място и под пасажерското демек май има и задни лява и дясна кори те трябва да са под задната седалка...?!?!
Ако може да ми избройте абсолютно всички кори които съществуват под Е39 ще съм ви много благодарен!

Имам някакви много мътни спомени на старата ми Е39-ка,че имаше и една много чапата кора която се намираше под генерацията,намираше се май точно зад кората под скоростната кутия,падаше се под катализатора,но не съм много сигурен...?!?!

И също,сега видях една снимка на Е39 снимано отдолу и видях,че има дупки на праговете зад корите които се намират под шофьорското място и под пасажерското демек май има и задни лява и дясна кори те трябва да са под задната седалка...?!?!

Ако може да ми избройте абсолютно всички кори които съществуват под Е39 ще съм ви много благодарен!

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Re: Въпрос за корите!
ето заповядай http://www.realoem.com/bmw/select.do?ki ... E39&arch=0 

Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- bili1
- ентусиаст
-
Проверявах тука колега неискарва абсолютно всички кори,искарва само под двигателя,под скоростната кутия и под шофьорското място! 

А колега, да те попитам само. Ти корите комплект ли ги взе или по отделно всяка? Ако си ги вземал по отделно, моля те кажи от къде и как да си взема само тази под пасажерското място, че я счупих почти цялата при един неуспешен риболов 

- bili1
- ентусиаст
-
Еееее никой ли не знае нищо за корите...?!?!?!

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Там няма кори, има дефлекторни ламарини, после е резервоара. Давам ти снимка на моето, дано се види.
- bili1
- ентусиаст
-
Един колега твърди,че освен корите които съм си купил има още една която се намира по неговите думи между генерацията и кардана,утре чакам да ми прати снимки! 

- sadex5
- ентусиаст
-
bili1 написа:Един колега твърди,че освен корите които съм си купил има още една която се намира по неговите думи между генерацията и кардана,утре чакам да ми прати снимки!
Колегата дето ти го е казал не прави разлика между дефлекторна ламарина и кора, айде да видим какво ще снима.
Не виждам след като в Реалоем ги има от до, защо чакаш някой да каже нещо ново от там посоченото ?
http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=51&fg=75 КОРИТЕ
http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=51&fg=70 Дефлекторни ламарини
Най- вероятно ще снима ето това, което е номер 8 на схемата Wärmeisolierung Tunnel 51488159511
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна sadex5 на 19 Дек 2010, 19:36, променена общо 1 път
- bili1
- ентусиаст
-
Не,не колега и аз имам мътни спомени за една кора точно зад тая на скоростната кутия се намираше под генерацията май беше ще видим утре снимките като ми ги прати,но и аз помня,че май имаше такава кора! 

- sadex5
- ентусиаст
-
Освен колегата да кара бронирано БМВ
Чакаме да видим...

- bili1
- ентусиаст
-
И на мен ми е интересно да видя,дали мътните спомени са "спомени" или съм сънувал нещо кори под генерации! 

11 мнения
• Страница 1 от 1