Някои знае ли дали от новата година ще има винетки?
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vankata™
- младши ентусиаст
-
The_Wizard. написа:Сегашните винетки са валидни до 31.12.2005г. Гадното е, че ако сега заминеш, а се върнеш на 01.01.2006г. трябва да си вземеш две винетки. Една за тази година и една за следващата!!! Къде е логиката?!?
P.S.
Като много други работи в законодателството ни (и не само), не е доизпипано!
Престанете с тия глупости!Четете вестници, гледайте телевизия!Сто пъти повториха и написаха, че новите винетки за 2006 са готови, че са с по-високи цени, че вече ще може да се купуват от бензиностанциите на ШЕЛ, а не както до сега само от ОМВ и пощите! И сто пъти казаха, че годишните винетки за 2005 година са валидни до 31.01.2006 година, от 1.02.2006 година органите на КАТ ще глобават шофьорите, които пътуват из страната, а не са си сменили винетките с нови за 2006 година.Това е само за годишните винетки.Ако идеш на Хисаря примерно на 30.12.2005 и си взимеш седмична, то тя ще е невалидна за връщането ти, което ще е примерно на 02.01.2006 и тогава ще ти се наложи да си купш две седмични винетки в разтояние на два дни.
::: vankata™ :::
- The_Wizard.
- кандидат ентусиаст
-
vankata™ написа:The_Wizard. написа:Сегашните винетки са валидни до 31.12.2005г. Гадното е, че ако сега заминеш, а се върнеш на 01.01.2006г. трябва да си вземеш две винетки. Една за тази година и една за следващата!!! Къде е логиката?!?
P.S.
Като много други работи в законодателството ни (и не само), не е доизпипано!
Престанете с тия глупости!Четете вестници, гледайте телевизия!Сто пъти повториха и написаха, че новите винетки за 2006 са готови, че са с по-високи цени, че вече ще може да се купуват от бензиностанциите на ШЕЛ, а не както до сега само от ОМВ и пощите! И сто пъти казаха, че годишните винетки за 2005 година са валидни до 31.01.2006 година, от 1.02.2006 година органите на КАТ ще глобават шофьорите, които пътуват из страната, а не са си сменили винетките с нови за 2006 година.Това е само за годишните винетки.Ако идеш на Хисаря примерно на 30.12.2005 и си взимеш седмична, то тя ще е невалидна за връщането ти, което ще е примерно на 02.01.2006 и тогава ще ти се наложи да си купш две седмични винетки в разтояние на два дни.
Дай малко по-спокойно, а? Говоря ти какво ми казаха вчера в пощата! Заминавам на 30.12. и се връщам на 01.01. или 02.01., а аз не съм с годишна винетка - не пътувам толкова често извън София! Каква е логиката за 3 - 4 дни да трябва да взимам 2 седмични винетки?!?!? За това ми беше думата и в предишния пост! Седнична винетка = ( или поне би трябвало да е равна) на 7 дена! Това е логиката!
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Смени дилъра и пощаджийката.
Като заминеш на 31.12 и се връщаш преди 6.01.2006 спокойно ще минеш с една седмична минетка, ако може да си намериш от някъде че били кът
Като заминеш на 31.12 и се връщаш преди 6.01.2006 спокойно ще минеш с една седмична минетка, ако може да си намериш от някъде че били кът

- The_Wizard.
- кандидат ентусиаст
-
XaMaB написа:Смени дилъра и пощаджийката.
Не е така! Различни цени са. Позаинтересувай се малко! Аз го направих, тъй като трябваше да пътувам. Но вече не ме вълнува. Карах "гратис", но не за да се циганя, а защото никъде нямаше! Иначе нещата за тази година вървят към годишна винетка май!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
щом са на различни цени еднакви винетки и за еднакъв период на време си вземи по евтината и ако те спре куката ще му доплатиш разликата
.Мерси за инфото на vankata™ защото на 6ти имам изпит в благоевград и си мислих за седмична винетка защото до сега бях с годишна и си мислих че вече е изтекла.А за инвалидите наистина има безплатни винетки и талонои за паркиране обаче трябва да има регистрирано мпс на тяхно име и се издават от общината а те на кои ще ги дадат е отделен въпрос

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2