Окачване SPAX....

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Аватар
Кара: e30 318is

Re: Окачване SPAX....

Мнение от E30_M_Tech_ll » 18 Дек 2010, 12:12

snooze написа:Викаш, японските чекии ползват маняшки койловърчета, а пък ние залупените е30-каджийчета даже никога не сме виждали чудесата на джапанското автомобилостроене...
С подходящите H&R пружини и подходящите амортесьори Bilstein такова окачване може да се спретне, което с койловърчета няма как да направиш. Така съм чул... :mhihi:

добре така да ти го кажа бях с червен х§р и билщайн б6 обърнатия модел почти нови и двете неща.... амортисйорите не изкараха и една година :yes:
адйе убеди ме пак кое е по добре.... ама то е много лесно да четеш из форумите ооо Х§Р + билщайн е най добрата ненадмината комбинация :lol: ама като покараш с такива осъзнаваш че не е точно така...
пък и както каза колегата много зависи за какво ще го ползваш това окачване.... ако е да ходиш само на кафета с колата и да ти я видят аверчетата че ниска и стърже земята да затова са идялни и са по добре от всички останали марки ама като тръгнеш да караш и се получават някой неща дето няма да ти харесат.....
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Умрело е36
Мечтае да кара: кола на газ...

Мнение от PEEL_OFF » 18 Дек 2010, 15:18

благодаря за всички отговори, но никои нищо не каза по основното а то беше някои дали може да намери тия колко свалят защото аз не можах....

ентусиаст
Аватар
Кара: е30-327 . е30-320
Мечтае да кара: bmw 327i turbo
Детайли за колата: BMW 327 i

Мнение от tuningfena » 18 Дек 2010, 15:33

и аз доста човърках и търсих но нищо няма за тез пружини , най добре ги пробвай , от опит глава не боли , дето да чакаш някой да ти свърши работата по добре опитай :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Умрело е36
Мечтае да кара: кола на газ...

Мнение от PEEL_OFF » 18 Дек 2010, 17:10

:yes:

Предишна

Назад към E30