проблем с парното
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- iveidar
- Потребител
-
- Кара: BMW e60 525i
- Мечтае да кара: X6
проблем с парното
Здравеите колеги имам следния проблем,днес ми смениха термостата обезваздушиха двигателя обаче парното не духа топло всъшност започва да духа по топал въздух когато оборотите са по висики на място си духа студено преди да сменя термостата работесше перфектно колата е е39-520i 98год.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: проблем с парното
Не са ти я обезвъздушили добре. Дай им втори шанс и им кажи да пуснат парното на макс, докато обезвъздушават 

- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
имаш въздушна възглавница.и аз си го сменях,но нямаше проблем.тя системата сама трябва да се обезваздиши.качи колата на баир и отвори капачката на разширителния съд и така да поработи докато загрее .тр да се получи.
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Колега, няма да се обезвъздуши сама, бензинките м52 се обезвъздушават от 2те пробки на радиатора и на капачката на термостата. Качи предницата на по високо (с 2те предни гуми стъпи на бордюр примерно) и остави колата да работи така с отворени пробки и затворена капачка на радиатора, като си следи и нивото на течността и стрелката на температурата, парното на макс, изпръска ли хубаво течност от 2те пробки си готов- завиваш ги проверяваш пак нивото на антифриза. Лошото е, че е малко студ навън и докато загрее напълно е малко мъка.
- iveidar
- Потребител
-
- Кара: BMW e60 525i
- Мечтае да кара: X6
проблема е минало благодаря на всички колеги
5 мнения
• Страница 1 от 1