Не пали
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- mita4eto 81
- Потребител
-
Не пали
Въртя-не пали, има ток, газ бензин е колата.Вчера я карах и нямаше проблем.Е36 2.0 ванос
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Re: Не пали
Не пали нито на газ,нито на бензин така ли да разбираме.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
За другия път да знаеш -теми със заглавие Помощ,Помогнете и т.н. се трият.Заглавието
трябва да съдържа проблема,за да може след това търсачката да е полезна.
За проблема - ако датчика на коляновия вал е дефектирал -няма да запали,докато не
го смениш.Ако имаш възможност направи една диагностика,там ще си покаже,ако е от това.
трябва да съдържа проблема,за да може след това търсачката да е полезна.
За проблема - ако датчика на коляновия вал е дефектирал -няма да запали,докато не
го смениш.Ако имаш възможност направи една диагностика,там ще си покаже,ако е от това.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Малко застудя и на половината хора колите им спряха да палят
Шегата настрана, на всеки се случва. Колега, малко ти е оскъдно инфото, не виждам към какво да те насочим. Заслушай се дали бензиновата помпа върти. Какво имаш под "ток има" - имаш ток в акумулатора, стартера върти, но не пали, или си установил, че до свещите стига ток? Ако е първото, значи трябва да провериш дали и второто е налице. После виж дали стига бензин. Ако след това няма резултат, карай колата на диагностика, че така е трудно да гадаем през форума. Може да са наистина много неща. Успех!
ПП: Гледам, че си нов. Едно от нещата, които е желателно да научиш, е да ползваш търсачката преди да пускаш тема. Има страшно много изписано. Предполагам рядко ще се случи да не намериш решение на проблема ти във вече съществуващи теми.

ПП: Гледам, че си нов. Едно от нещата, които е желателно да научиш, е да ползваш търсачката преди да пускаш тема. Има страшно много изписано. Предполагам рядко ще се случи да не намериш решение на проблема ти във вече съществуващи теми.
- mita4eto 81
- Потребител
-
извиняваите 4е пиша тук незнаех нешто друго някои да ме посаветва от каде и кое да проверя 4е и тя диагностика е малко сложна аз сам в шотладия и тука е малко селски раион така4е разбирате
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
До тука поне разбрахме,че проблема е от бензина или от газта,нещо явно и липсва на тази кола че да запали вследствие на изчерпателната информация която ни даваш 

- mita4eto 81
- Потребител
-
сменил сам свештите преди 6000км в бг варти и толкова изклучик газовото и пак нема от каде да запо4на проверката кое след кое
- vladatm
- Потребител
-
- Кара: настръхнал
- Мечтае да кара: кабрио М6 560hp
Нали ти каза колегата,
на бензиновия мотор ми трябва бензин и искра.
Ако идва искра и гориво и стартера развърта коляновия вал и пак не пали,моите насоки са:
лошо гориво/запушен ауспух/дефектирал датчик колянов вал/дефектирал компютър????
Дано съм те насочил правилно колега, и аз съм бил в Шотландско
Лека вечер!

Ако идва искра и гориво и стартера развърта коляновия вал и пак не пали,моите насоки са:
лошо гориво/запушен ауспух/дефектирал датчик колянов вал/дефектирал компютър????
Дано съм те насочил правилно колега, и аз съм бил в Шотландско

Лека вечер!
8 мнения
• Страница 1 от 1