Извеждане на Ipod адаптер?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Извеждане на Ipod адаптер?
Здравейте колеги, колата ми е с ДСП система и касетка!Та ходих днес при едни пичове дето се занимават с караудио и ги попитах има ли възможност да се изкара по някакъв начин Ипод адаптер или AUX изход, за да мога да слушам нещо различно от радио!Обясниха ми че освен чрез X Car Link, по друг начин не ставало и понеже аз много не ги вдевам тез техники искам да ви питам, истина ли е това или просто гледат да ме отръскат?Смисъл възможно ли е по елементарно изкарване на Ипод адаптер или AUX изход или нещата са си сложни както казаха от фирмата?Бях гледал тука некъде тема, колега отваряше плеърите, запояваше и вадеше некви изходи, ама вече не помня кво точно беше!Може ли некой малко да ме осветли по тия въпроси, благодаря ви предварително!
- bronic
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330i e46 03'
- Мечтае да кара: 740d f01
Re: Извеждане на Ipod адаптер?
най-долу на страницата в ляво на viewforum.php?f=35 има едно каре
Търсене: ......... Давай
драсни в това каре Ipod
Търсене: ......... Давай
драсни в това каре Ipod
Писах, четох и пак не ми е много ясно!В крайна сметка ми трябва начин да свържа Ипода с плеъра на колата!Ако се изкара AUX и там се включи преходника 3.5мм към Ипод ще го разпознае ли плеъра и ще може ли да свири?Не ми трябва да управлявам песните от волана и тем подобни, просто искам през Ипода да слушам МП3-те, ше си цъкам от него!Проблем ли е това че колата е с ДСП?Поне съм мноо зле с тия техники, ако може некой да го каже с 5 думи, като за лаик човек....Може ли да стане без да се дават 400-500лв, както ми казаха във тая фирма дето ходих днес?
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Колега тази тема чете ли?
viewtopic.php?f=35&t=121018
Има някои колеги които могат да ти кажат как става и за твоя модел.
viewtopic.php?f=35&t=121018
Има някои колеги които могат да ти кажат как става и за твоя модел.

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
raikkonen написа:аз съм с това и съм доволен. http://www.hid.bg/Dension-Gateway-Lite
...никъде не видях да пише , че става за DSP усилвател ? а колегата е с такъв
- astoinov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3
Колега, аз съм също с DSP и от доста време търся някакво решение за сносно аудио. Единственото, което открих
и да е съвместимо с DPS са някакви адаптерчета на Blitzsafe. Можеш да потърсиш из нета. Аз до момента не съм
виждал да се предлагат в БГ, както и не съм чувал някой да ги е пробвал и да им отзиви за тях. Мисля, че бях
виждал и още някакъв модел, но не му помня името.
Доколкото до колегата, който предлага адаптера на Dension, ето какво пише на техния сайт: Head Units with DSP are not supported yet!
П.С. Живо се интересувам от темата и ще я следя с интерес, понеже да се слуша през фм трансмитер си е мъчение
П.П.С. Поразрових се и открих това http://www.hid.bg/Dension-ice-Link-ONE. Това е интересно решение, което също ползва ФМ,
но се закача директно към антената. Не е ясно обаче, какво е качеството.
Поздрави.
и да е съвместимо с DPS са някакви адаптерчета на Blitzsafe. Можеш да потърсиш из нета. Аз до момента не съм
виждал да се предлагат в БГ, както и не съм чувал някой да ги е пробвал и да им отзиви за тях. Мисля, че бях
виждал и още някакъв модел, но не му помня името.
Доколкото до колегата, който предлага адаптера на Dension, ето какво пише на техния сайт: Head Units with DSP are not supported yet!
П.С. Живо се интересувам от темата и ще я следя с интерес, понеже да се слуша през фм трансмитер си е мъчение

П.П.С. Поразрових се и открих това http://www.hid.bg/Dension-ice-Link-ONE. Това е интересно решение, което също ползва ФМ,
Поздрави.
Ако планината не отиде при Мохамед, Мохамед ще отиде до тоалетната!
- monogamnia
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 525 TDSA
- Мечтае да кара: E39 M5
Аз съм с касетка но нямам дсп, сигнала се взима от стъпалото на касетката и не мисля че би имало проблем ако си изкараш aux и си пуснеш 3.5мм аудио жак и след това преходник за айпод-а. Телефона ми е htc hd2 и музиката която вади е с добро качество, а за тези при който си бил мисля че просто не са знаели как да ти свършат работа.
Така, понеже един колега от София, ми предложи да ми изкара АUX, но немам скоро път натам, та има ли некой от Варна който може да извърши тази операция...???
- King Nothing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525d '02
- Мечтае да кара: подводница
astoinov написа:П.П.С. Поразрових се и открих това http://www.hid.bg/Dension-ice-Link-ONE. Това е интересно решение, което също ползва ФМ,
Ама как с дебели букви са написали, че не е FM предавател, въпреки, че е точно това

Ето това http://www.gromaudio.com/ipod.html не ви ли се струва удачен вариант?
- astoinov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3
Гром-а е само ако не си с DSP.
Ако планината не отиде при Мохамед, Мохамед ще отиде до тоалетната!
Става Гром за ДСП, ама траа платиш пари за още един ГРОМ под формата на кутийка която преобразува аналоговия сигнал на ГРОМ-а в висок такъв, за да може да го "вдене" ДСП системата на колата или нещо подобно ми обясни тоя пич дето ги продва ГРОМ-те...При всички случаи ще ми е 100 пъти по удобно и евтино да се извади AUX и да си бодна едно жакче 3.5мм към Ipod...Обаче явно из наща околия, нема човек дето го умее тва, или поне не му се занимава с мене...Айде моля ви се, ще почерпя една бутилка "Пешеходец" или нещо подобно за трезвениците 

- monogamnia
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 525 TDSA
- Мечтае да кара: E39 M5
Ако си беше попълнил правилно профила можеше и да ти кажем....с две думи от къде си?!?!?
- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
Човека пише,че за Варна става въпрос 

Ако си беше попълнил правилно профила....
След като се изясни нещото което те притесняваше, можеш ли да ми помогнеш ти или некой колега?
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2