Да ли да си зема E30 ???

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: Умрял Опел Вектра Б 1.6 ми
Мечтае да кара: BMW E30 320 ili 325

Re: Да ли да си зема E30 ???

Мнение от fe6ana » 06 Дек 2010, 19:11

Колеги сега вече като ви дадох подробности за хлопела кво мислите по въпроса ???
Искам вашите мнения щот все пак вие карате E30 и знаете за кво става въпрос относно подръжка и така нататък ???
:)

Аватар
Кара: BMW
Мечтае да кара: каруца с два коня

Мнение от VENI_E30 » 13 Дек 2010, 13:02

Взимай няма да съжеляваш,особено сега като падна снежеца :mhihi: !

+1 от мен :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 16 Дек 2010, 12:31

fe6ana написа: да си зема e30 макар и да нямам високи доходи даже и много ниски ама да пробвам пак квот сабя покаже ??? :) :) :) :conf: :bowdown:

БМВ е30 и ниски-средни доходи, това ми звучи като да искаш гадже манекенка и да си със средни доходи :mhihi: . Ако си решил да си земеш такова за 500 евро, ще набиеш в него още няколко пъти по толкова. Има все още страхотни, запазени е30-ски, ама маняците не ги продават, или ще им искат пари не по джоба ти. Преди 12 години като си взех първата тройка е30, налях в нея хиляди левове, а като ремонти- нищо съществено, след 4 години изгни отвсякъде, чак вратата не можеше да се затвори с качени две колела на тротоара, купето буквално се огъваше от ръждата. Тогава доходите ми бяха 4 пъти над средните. И това е кола на 17 години. След фейслифта, като че ли подобриха качеството на боядисването и не ги яде ръждата толкова, а знай че по-добре всичко по колата да е леш, но със здраво купе, отколкото обратното.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 16 Дек 2010, 23:43

fe6ana написа:Колеги сега вече като ви дадох подробности за хлопела кво мислите по въпроса ???
Искам вашите мнения щот все пак вие карате E30 и знаете за кво става въпрос относно подръжка и така нататък ???
:)
На е30 нормалните части за обикновената подръжка не са много по-скъпи от на другите коли(изключвам пазаруването от дарукар или гъзарийките тип големи бордове,рекарота и т.н.).Иначе Е30 си е фенска кола и до сега не съм срещнал някой,който да е казал"Ех преебах се с тази 30ка,да си бях взел ххххххх."
Изображение Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Умрял Опел Вектра Б 1.6 ми
Мечтае да кара: BMW E30 320 ili 325

Мнение от fe6ana » 21 Дек 2010, 21:19

Колеги искам да ви питам конкретно например за тези части на хлопела които съм написал, на бмв e30 колко пари са ???? Колега това сравнение което си дал не съм много съгласен с него но все пак всеки има право на мнение !!!! Разбира се всеки коментар ми е полезен и сам благодарен !!!! Ако има друга информация която би ми била полезна моля споделете я, предполагам че има !!! :) :) :)

ентусиаст
Аватар
Кара: 92' E30 M40 cabrio
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от Vasko_BP » 03 Яну 2011, 15:08

Колега щом толкова си се мераклисал я взимай, не му мисли. Но ако взимаш гледай да е някоя троен стоп както те съветват колегите без ръжда. А доколкото за гъзария за да изглежда наистина добре и разбирам че искаш да привличаш женските погледи ще трябва да имаш голям мерак, търпение и поне 2-3к лв за да я направиш наистина кукла за да те представя както искаш. За поддръжката карал съм двоен и троен стоп пак ти казвам вземи по добре троен защото е малко по-нова година и ако е запазена няма да имаш толкова ядове.
Съветвам те да взимаш Е30, няма да съжеляваш. Дори да има ядове, като седнеш да я караш е страшно голям кеф. :driving:
Изображение

Предишна

Назад към E30