Модули в багажника в ляво и проблемите с тях...

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Модули в багажника в ляво и проблемите с тях...

Мнение от Sherman » 15 Дек 2010, 20:03

Преди 2 дена малко ми пообраха колата и ми взеха всички модули(без този за телефон) в багажника отляво...сега ще трябва да ги възтановявам обаче проблема е, че не знам какви бяха точно. Знам със сигурност, че имаше модул за навигацията, в който се слагаше диска МК3, чейнджър, TV тунер и още 1...този последния не знам какъв е. Мисля, че стоеше най отзад, напреки на колата. Някакви предложения...не мога да ви кажа с какви букси е, защото в момента там е ад, има и отрязани букси. Искам да си възтаяновя колата както си беше преди обира, така че пак ще си ивзема голяма навигация. Знам, че мога да сложа МК3 и МК4 навигации, обаче каква им е съвместимосста с останалите неща, които трябва да купя?

Колата е 2002 530и с голяма навигация. Нямах модул за гласови команди, нямах и блутуут, нямам и DSP.
Последна промяна Sherman на 29 Яну 2011, 14:58, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Re: Модули в багажника в ляво

Мнение от spacepl » 15 Дек 2010, 21:05

Този дето е бил напряко е радио модула, БМ54 е бил твоя = 300-350 лева :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO

Мнение от Rosendo » 15 Дек 2010, 21:33

Здравей Колега,
най напред искам да ти кажа че съжалявам за случилото се и се надявам крадците рано или късно да си получат заслуженото(най добре да ги пипне следващия път някой въоръжен ненормалник,как му крадат от колата)

Сега по темата-аз събирах тези модули защото купих колата със изгорял модул БМ54 и екран със петно(изгорен със цигара при включване на пета) и знай че е невероятно скъпо,а при тебе е още по сложно защото имаш рязани кабели.Имаше тук във форума писано за някаква алтернативна мултимедиина система която монтират и отзивите са много добри.Погледни тази тема
viewtopic.php?f=34&t=229269&hilit=%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F%2C+%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8
Мисля че сега е момента за го поставиш,от това което прочетох работи много добре, ще ти излезе по ефтино и ще имаш МП3, ДВД, телевизия и т.н.
Поздрави

ентусиаст
Аватар
Кара: е60 525 x-drive
Мечтае да кара: M6

Мнение от Sesko » 16 Дек 2010, 0:55

Колега в Продава май имаше един колега продашаше целия комплект за около 1000 лв , може да провериш за кво става въпрос.
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sherman » 16 Дек 2010, 3:38

spacepl написа:Този дето е бил напряко е радио модула, БМ54 е бил твоя = 300-350 лева :(

еееее, така се надявах да е нещо излишно...без него радио не, а? :mhihi:

ros1977 написа:Здравей Колега,
най напред искам да ти кажа че съжалявам за случилото се и се надявам крадците рано или късно да си получат заслуженото(най добре да ги пипне следващия път някой въоръжен ненормалник,как му крадат от колата)

Сега по темата-аз събирах тези модули защото купих колата със изгорял модул БМ54 и екран със петно(изгорен със цигара при включване на пета) и знай че е невероятно скъпо,а при тебе е още по сложно защото имаш рязани кабели.Имаше тук във форума писано за някаква алтернативна мултимедиина система която монтират и отзивите са много добри.Погледни тази тема
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 1%82%D0%B8
Мисля че сега е момента за го поставиш,от това което прочетох работи много добре, ще ти излезе по ефтино и ще имаш МП3, ДВД, телевизия и т.н.
Поздрави

Мерси колега за предложението, обаче си искам колата със оригинална навигация...искам си и Мковото кормило и фаровете със ксенона...

Sesko написа:Колега в Продава май имаше един колега продашаше целия комплект за около 1000 лв , може да провериш за кво става въпрос.

Разгледах всичко в продава...обаче баш в тоя момент ме сбараха дето нямам много излишни пари....на първо време два фара и кормило

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E70 4.0d и F15 M50d
Мечтае да кара: BMW

Мнение от M_krika » 16 Дек 2010, 9:20

Кофти случка колега ,какво точно ти взеха от колата ,гледам ,че и фарове и волан,модулите отзад ,нещо друго взето има ли?Тия тараши са те върнали 2000-2500 лв назад баси мам*та. :banghead:
Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 16 Дек 2010, 9:40

Усилвател някакъв, 10-канален, DSP, те стоят там?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 16 Дек 2010, 9:59

В момента има МК3-ка на 200 лева, добра цена е.
viewtopic.php?f=133&t=231279

Тука има също хубави цени за тв тунер и чейнджър. Радиото са го отнесли вчера, иначе и то беше на добра цена.
viewtopic.php?f=133&t=229528

Ето и монитор, предполагам колегата на 350 ще го даде.
viewtopic.php?f=133&t=228906

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 16 Дек 2010, 14:27

Ръцете да им изсъхнат,дееба и крадливо племе :bang: :banghead: :bang:

Един съвет,не купувай части с неясен произход,защото ще са от някой като теб :!:

Обади се на Явор (mirafiori) 0887306727 при него има всичко,ще ти направи и инсалацията,ако искаш и чисто нова може да ти сложи.....всичко при него е с гарантиран произход,и ти гарантирам че колата ти ще я направи така,че все едно не е била пипана :!:

Другия вариант ти е да цъкнеш до Добрич,при Илко...ама в тая зима :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: X5 2003 e39 540

Мнение от sadex5 » 16 Дек 2010, 14:50

Колега съжалявам за случилото се, много гадно :( Защо да кажем не се поразровиш из ибей, немския, английския. Наскоро купувах на баща ми някакви индикатори за пропан бутан бутилки от Англия, и по Еконт му ги занесоха даже на село, цената беше просто 12 лв. Те имат офис в Лондон и предлагат тази опция, продавача праща до тях и те до БГ.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sherman » 16 Дек 2010, 22:48

Засега си взех едно кормило...същото като моето с ясен произход от Shondy (изключително точен човек и хиляди благодарности). Скоро ще взема и едни фарчета и да мога поне да се движа с колата...пък останалите неща малко по нататък, че последните 2 месеца кризата ме е ударила жестоко....хехе...на сиромах човек коня да му умре :mhihi:
Иначе инсталацията мисля сам да си я навържа...най-неясната ми част в багажника е само с няколко отрязани букси(снопа)...повечето са налични. Кабелите за антените обаче са прерязани и ще трябват изцяло нови

@sadex5
бая работи съм взимал от Англия преди време за другата ми кола обаче нещо не ме кефят ценичките там :) По немско също :) Всичко, което ми е нужно го има в "Продава" само лев да има :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 17 Дек 2010, 9:31

от известно време се чудя,дали в англия няма морга в която да се продават на части Е39-ки или сайт нещо
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от sadex5 » 17 Дек 2010, 16:48

Колега за сайт не знам, но знам че видях миналата година в София видях един автовоз с е39 ки и момчето каза че ги купуват за части. Беше от Враца.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06

Мнение от chegevara1 » 17 Дек 2010, 17:19

sadex5 написа:Колега за сайт не знам, но знам че видях миналата година в София видях един автовоз с е39 ки и момчето каза че ги купуват за части. Беше от Враца.

по твойте обяснения маи става дума за колегата бесниа,той е от враца и има доста Е39 при него,аз лично няколко пъти сам пазарувал от него и е мн коректен.
П.С.- Не е реклама,просто ако реши колега да си възстанови нещата при него може да си всеме всичко на куп.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от sadex5 » 17 Дек 2010, 18:16

chegevara1 написа:
sadex5 написа:Колега за сайт не знам, но знам че видях миналата година в София видях един автовоз с е39 ки и момчето каза че ги купуват за части. Беше от Враца.

по твойте обяснения маи става дума за колегата бесниа,той е от враца и има доста Е39 при него,аз лично няколко пъти сам пазарувал от него и е мн коректен.
П.С.- Не е реклама,просто ако реши колега да си възстанови нещата при него може да си всеме всичко на куп.

Aми не знам кой е бил, аз части втора ръка не съм купувал никога, варианти има много, той си решава сам колегата, ние може само да му помогнем да ги свърже ако има проблем. Знам обаче че има много английски БМВ та за продан някъде.

Следваща

Назад към E39