М пакет

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само русо и с 19"
Мечтае да кара: същото (е39) ама М

Re: М пакет

Мнение от CA3108KM » 14 Дек 2010, 20:05

BhO написа:
CA3108KM написа:п.п еми като ще прави нещо да е като хората.... поне моето мислене е такова...

И заради това си сложи стъклопласт :kuku: :kuku:

ак осикаш може ти да м идадеш по 1300 лв за броня за да си сложа палстмаса... гледам съсъ студентската заплата да направя най-много... а относно стъкломата купих я от нова загора от човек , който явно ги прави , нямах никакви проблем исъс монтирането на колата и на гредата пасват идеално , има отвори кеф ти за лайсни кеф ти за пръкалки сичко е точно.. има само 2 снадки от калъпа който трябва да се шкурят и китнат и боя.... мога да сложа и снимки ако желаете...

п.п явно трябваше да пусна тема с кяото да подттикна кражбите че купувам М пакетови брони от дизели.. за по 200-250 бройката... но точно заради начина на придобиване не го направих... понеже знам и каде стоят коли точно с моя цвят....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520 I 1998г
Мечтае да кара: ///M5 2003 г

Мнение от didite_bg » 15 Дек 2010, 21:08

CA3108KM написа:
BhO написа:
CA3108KM написа:п.п еми като ще прави нещо да е като хората.... поне моето мислене е такова...

ак осикаш може ти да м идадеш по 1300 лв за броня за да си сложа палстмаса... гледам съсъ студентската заплата да направя най-много... а относно стъкломата купих я от нова загора от човек , който явно ги прави , нямах никакви проблем исъс монтирането на колата и на гредата пасват идеално , има отвори кеф ти за лайсни кеф ти за пръкалки сичко е точно.. има само 2 снадки от калъпа който трябва да се шкурят и китнат и боя.... мога да сложа и снимки ако желаете...

п.п явно трябваше да пусна тема с кяото да подттикна кражбите че купувам М пакетови брони от дизели.. за по 200-250 бройката... но точно заради начина на придобиване не го направих... понеже знам и каде стоят коли точно с моя цвят....

Много ще съм ти благодарен ако сложиш някакви снимки,защото съм чувал и от други хора че са доволни от такива бронии :driving:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: s500,w220 ; s420 w140

Мнение от cherepa83 » 16 Дек 2010, 2:04

CA3108KM написа:
BhO написа:

колега бронята знам от кой я взе ами я ми кажи на ЛС от къде взе мрежите и колко?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520 I 1998г
Мечтае да кара: ///M5 2003 г

Мнение от didite_bg » 20 Дек 2010, 22:23

Колега какво става със снимките,дано не си ни забравил :lalala:
Изображение
Изображение

Предишна

Назад към E39