Има ли 15-цолови стоманени джанти за Е30?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
Има ли 15-цолови стоманени джанти за Е30?
сигурен съм че е тъп въпрос ама не разбирам много от Е30-ки
джантите ми трябват за зимни за един Мини Купър... ако има такива и някой продава моля на ЛС!
благодаря

джантите ми трябват за зимни за един Мини Купър... ако има такива и някой продава моля на ЛС!

благодаря
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
Re: Има ли 15-цолови стоманени джанти за Е30?
е че той мини купъра 4х100 ли е? пък и да е то не е само дупките да уцелиш? има ет-та да се гледат широчина на джантата ала бала... и що трябва да са от е30? те металните джанти си вървят по 10-20 лв на джанта без значение от ква кола са....
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- da6ip
- старши ентусиаст
-
всичко което знам към момента е че от Е30 пасват почти идеално, разликата била само минимална в централния отвор (по-голям е на Е30). това е инфото от брат ми, който търси такива джанти.
търсим стоманени за да не им личи от 1км че са от Е30, и 15-ки за да се поберат предните спирачки.
а пък ако някой случайно продава джанти със/без зимни гуми за Мини 2003-та година, ще е най-добре!
търсим стоманени за да не им личи от 1км че са от Е30, и 15-ки за да се поберат предните спирачки.
а пък ако някой случайно продава джанти със/без зимни гуми за Мини 2003-та година, ще е най-добре!

- da6ip
- старши ентусиаст
-
E30_M_Tech_ll написа:е че той мини купъра 4х100 ли е? пък и да е то не е само дупките да уцелиш? има ет-та да се гледат широчина на джантата ала бала... и що трябва да са от е30? те металните джанти си вървят по 10-20 лв на джанта без значение от ква кола са....
сега погледнах оригиналните стоманени за Мини какви са:
4х100
цолаж 15 х 5.5
ЕТ 45
гума 175/65 R15
- Dafy
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 coupe IS
- Мечтае да кара: Мойта си Е30-ка !
- Детайли за колата: черно e30 купе IS на газ
само централния отвор виж колко е
и пробвай с опелски ... те са с ЕТ над 40
и пробвай с опелски ... те са с ЕТ над 40

- Skip_209
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ti
- Мечтае да кара: лястовица с рамка
с 15-ки 4х100 са астра(полицейските) и пасат 3,намират се трудно горе доло,цена около 100-120лв за 4бр
www.Steroid-X.com
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
рено имат 15-ски стомана,ет над 40
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Аз лично съм карал на Е30-ката Опелски джанти от Аскона и Манта, стават и от Фолксваген Голф. Стават 1 към 1. Поне при мен бше така. Само че джантите бяха 14 цола. Един колега слага и от Фиат, а аз съм ползвал и от Лада, само за пробно, слагат се с малко "чалъм", защото са не на 100, а на 98., но все пак става. Иначе от Опел Астра , 98 год., и Пасат, след 96год. стават перфектно, те са 15 цола. Поздрави, колега.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
На светофара от надлез Надежда по ломското в дясно има павилион (на тротоара) където правят гуми. В момента там има от рено 4х100 15-ки и са май 6ж. Отивайте с Минито там, мерете и купувайте. Мисля, че бяха под 100 лева. А снега си вали ли вали... 

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- da6ip
- старши ентусиаст
-
благодаря на всички колеги за мненията, сега вече знаем какво да търсим, а и с малко късмет днеска и до надлез надежда може да стигнем 

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
pepitoooooooooo написа:Аз лично съм карал на Е30-ката Опелски джанти от Аскона и Манта, стават и от Фолксваген Голф. Стават 1 към 1. Поне при мен бше така. Само че джантите бяха 14 цола. Един колега слага и от Фиат, а аз съм ползвал и от Лада, само за пробно, слагат се с малко "чалъм", защото са не на 100, а на 98., но все пак става. Иначе от Опел Астра , 98 год., и Пасат, след 96год. стават перфектно, те са 15 цола. Поздрави, колега.
с 4х98 като махаш и слагаш няколко пъти джантата и нема ти казвам какво става с резбите .. и на какво в един момент ти се крепи джантата .. всеки си преценява

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- NeedHead
- Брррръм!
-
- Кара: на стъклопласт ...
bigmurzi написа:pepitoooooooooo написа:Аз лично съм карал на Е30-ката Опелски джанти от Аскона и Манта, стават и от Фолксваген Голф. Стават 1 към 1. Поне при мен бше така. Само че джантите бяха 14 цола. Един колега слага и от Фиат, а аз съм ползвал и от Лада, само за пробно, слагат се с малко "чалъм", защото са не на 100, а на 98., но все пак става. Иначе от Опел Астра , 98 год., и Пасат, след 96год. стават перфектно, те са 15 цола. Поздрави, колега.
с 4х98 като махаш и слагаш няколко пъти джантата и нема ти казвам какво става с резбите .. и на какво в един момент ти се крепи джантата .. всеки си преценява
Има раздвижни болтове бря!

Life is Better SIDEWAYS!

bigmurzi написа:малко танкче
- E30_M_Tech_ll
-
-
за тия пари деето се намират железарки 15-ки се намират и алуминиеви което обезмисля цялата схема с търсенето на желязо 

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- da6ip
- старши ентусиаст
-
E30_M_Tech_ll написа:за тия пари деето се намират железарки 15-ки се намират и алуминиеви което обезмисля цялата схема с търсенето на желязо
e аз писах че търсим железарки по оптично-стилистични причини - да не личи веднага че са от друга марка.. за това и премия ще платим за железарки

- E30_M_Tech_ll
-
-
е да де ама нали ти обясниха колегите че стават от орел и гоуф? демек почти всички алуминиеви джанти стават и сто процента ще си намериш някви по хубави от железарки 
абе ти си знаеш за мен няма смисъл от железарки

абе ти си знаеш за мен няма смисъл от железарки

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2