датчика на дифа , окабеляване ??
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
датчика на дифа , окабеляване ??
е30 троен стоп 89г
буксата та барабар с кабелчето ми липсва ... сменях заден мост и не знам какво и се е случило , но я няма! Гледах на подемник половин час да видя дали някаде не е прещипана или скъсана но не намерих помен от нея .
Ако някой ми обясни подробно от каде излиза и минава кабелчето ще съм много благодарен , а ако приложите и снимков матРял
поздрави
буксата та барабар с кабелчето ми липсва ... сменях заден мост и не знам какво и се е случило , но я няма! Гледах на подемник половин час да видя дали някаде не е прещипана или скъсана но не намерих помен от нея .
Ако някой ми обясни подробно от каде излиза и минава кабелчето ще съм много благодарен , а ако приложите и снимков матРял

поздрави

- mitrax
- ентусиаст
-
Re: датчика на дифа , окабеляване ??
ти ми приготви пружинките ... а няма да е лошо да навреш някой под колата да снима и каде отива пустия кабел 

под задната седалка в дясно има едни куплунг...и от там слиза надолу

- mitrax
- ентусиаст
-
от дясно като гледашколата оз зад , под задната седалка , там не са ли кабелите за помпата и нивомера ? тея ги гледах мушкат се над резервуара , там ли е кабела за дифа ?

Да там някъде минават и кабелите за датчика на дифа...близо до вратата некъде имаше един куплунг даже мисля че се по схема е Х-26 но не съм много сигурен

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
От дифа отива на левия куплунг на таблото. Кафяв и кафяв с червено.mitrax написа:... от каде излиза и минава кабелчето ...
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- mitrax
- ентусиаст
-
то хубаво на таблото кои са цветовете , но на мен около моста ми липсва кабела . Още не съм стигнал да разглегам с "лупата" около кабелите които излизат под седалката за помпата дали и въпросТния не е там . Ще направя клипче . . . че ми се струва че там не е кабела , и казвате куплонг , там не е куплонг а гумена тапа от която излизат кабелите и заминават над резервуара
е30ката за момента е с летните гуми и заварения диф и не може да качи рампичката за в гаража ми .. . като се завра отдолу ще поствам . До тогава ако някой има възможност и проследи кабела подробно каде влиза в купето ще съм благодарен
едит
от тая снимка изглежда че излиза някаде около легена за резервната гума , а аз го търсех главно около " под задната седалка "

е30ката за момента е с летните гуми и заварения диф и не може да качи рампичката за в гаража ми .. . като се завра отдолу ще поствам . До тогава ако някой има възможност и проследи кабела подробно каде влиза в купето ще съм благодарен
едит
от тая снимка изглежда че излиза някаде около легена за резервната гума , а аз го търсех главно около " под задната седалка "

mitrax написа:то хубаво на таблото кои са цветовете , но на мен около моста ми липсва кабела . Още не съм стигнал да разглегам с "лупата" около кабелите които излизат под седалката за помпата дали и въпросТния не е там . Ще направя клипче . . . че ми се струва че там не е кабела , и казвате куплонг , там не е куплонг а гумена тапа от която излизат кабелите и заминават над резервуара
Кога ще я качваш на рампичката, колега, за да знам кога да се завра в снега пред блока на крик да ти проследя жичките? Може и на ЛС да ми отговориш.

9 мнения
• Страница 1 от 1