Тече антифриз ,обаче откаде ?!?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Тече антифриз ,обаче откаде ?!?
колеги забелязах 4е като изкарах колата от гаража имаше капало антифриз , разбирасе ве4е беше спряло защото беше изтинала .... след като я поразкарах малко загря вдигнах капака и се оказа 4е не е от саединенията кам радиятора или поне тези които се виждат попах навсякаде кадето не се вижда но нищо сухо
и като се наведох видях че по капака на картера се оти4ат капки ,теча е доста слаб ,но определено го има ,аз мисля 4е не останаха места които да сам проверил и ни6то или поне аз не се сещам, някои има ли идея от къде може да е ........
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Последна промяна mtiholov на 13 Дек 2010, 19:09, променена общо 1 път
- chegevara1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06
Re: Тече антифтир ,обаче откаде ?!?
колега извиняваи но освен в сервиз да огледат нещата няма как да стане,тука незнам и не съм чувал да има гадатели.
провери пак детайлно на всякъде скоби и съединеня и това е за др вариант не мога да се сетя
провери пак детайлно на всякъде скоби и съединеня и това е за др вариант не мога да се сетя
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Re: Тече антифриз ,обаче откаде ?!?
Водна помпа или тялото на термостата 

Ilko Ivanov написа:Водна помпа или тялото на термостата
това да не е този "прословут" тройник !!!
- MasterPain
- Потребител
-
- Кара: БМВ 520i
Здрасти и аз имах същия проблем и при мен беше от маркучите за парното, понеже са рязани и от там е хваната вода за изпаритела (с газов инжекцион сам) и понеже са на кофти място не ги бяха стегнали добре и от там оливаше по скоростите и по картера. Не е лошо да качиш колата на канал ако не ти се дават пари за майстори и да я огледаш добре отдоло и да провериш всички скобички както е предложил колегата горе.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Elesar74 написа::OT: Нека да напомня, че 4 е цифра , а не буква, а това, горното писание, е достойно за форумен бисер. Съчувствам на колегата, но за подобен правопис във втори клас се пишат двойки. Не мисля, че форума на BMW Club БЪлгария, е място за такива изяви и някаква фалшива толерантност. Поздрави. END

7 мнения
• Страница 1 от 1