Честит първи сняг - Честит ми първи проблем с акумолатора !
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Re: Честит първи сняг - Честит ми първи проблем с акумолатора !
Колегата са го наплашили на тема изгорял компютър, БМВ без ток си забравя софтуера, после не пали и т.н
Плюса под колата се намира точно под педала за газта, аз в една друга тема казах на един колега за това, наблизо до кожуха на маховика, с една червена пластмаса е ограден.
А това за работещата кола половин час, го пишем в графата сервизен хумор
Плюса под колата се намира точно под педала за газта, аз в една друга тема казах на един колега за това, наблизо до кожуха на маховика, с една червена пластмаса е ограден.
А това за работещата кола половин час, го пишем в графата сервизен хумор

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
benzin написа:продай колата и купи някоя със читав акумулатор най добре

- motor
- младши ентусиаст
-
- Кара: back to diesel(Ld)
Не е сервизен хумор. мислиш ли, че им е лесно в сервиза да отговарят на всякви въпроси по телефона. най-вероято колегата има скапани кабели и затова неможе да запали колата, но ако стои закачен известно време нещата ще се случат.
БЯЛ ЛЯП И КОЛАТА ПО ИНЕРЦИЯ(НА ГАС)
няма начин да се отвори багажника без ток ......патих си вече
добре че бях пред блока и барзо намерих кои да ми подаде ток, само шофиорската врата и предния капак
се отваря без ток ,преди 2 години имах 320 нямаше такав проблем 

- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
Начина е описан от колегите с Ключ.
и аз съм минавал през това.

- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
chehut написа:......След това до двигателя от дясната му страна има изведен + и после ловиш някъде - и си отключваш с централното докато подават тоК. Успех
"+" в двигателното отделение има изведен на смукателния колектор точно по средата му се пада (говоря за tds). Има пластмасова капачка с изобразен "+" на нея, отваря се капачката и отдолу има един едър болт. А в дясно от двигателя на ботуша на амортисьора (пасажерсата страна) има изведена маса "-"!!

- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Не може да неможеmtiholov написа:няма начин да се отвори багажника без ток ......патих си вече![]()
![]()
![]()
добре че бях пред блока и барзо намерих кои да ми подаде ток, само шофиорската врата и предния капак

ПП аз докато го напиша отговора стана две страници тази тема

Последна промяна gentata на 14 Дек 2010, 20:17, променена общо 1 път
- didite_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520 I 1998г
- Мечтае да кара: ///M5 2003 г
Аз бях си забравил фаровете цял ден светнати и ми падна акумулатора,свалих си го заредих го 14 часа със зарядно 5 А (74 ah) качих го (без акумулатор отключих багажника)и засега вс е наред 

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
mtiholov написа:няма начин да се отвори багажника без ток ......патих си вече![]()
![]()
![]()
Сигурен ли си? Да не би нещо да ти е прецакано та да не може? Лятото правих нещо по колата и откачих акумулатора и без да искам по навик си затворих багажника. Сложих ключа, врътнах и се отвори механично

- bg_11
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря ви колеги . Проблема е отстранен . Колата е в движение ... Ключалките се отварят механично и проблеми поне при мен нямаше ...
Благодаря на всички колеги , който ми дадоха компетентни отговори и на тези , който в момент на паника и незнание ме взеха "за мезе" и се базикаха с мен
Няколко пъти съм повтарял . Ние младите колеги от незнание на моменти задаваме глупави въпроси ... Но аз мисля , че този форум е именно , за това компетентните да помагат на некомпетентните
Поздрави ! И милиони безавариини километри на всички

Няколко пъти съм повтарял . Ние младите колеги от незнание на моменти задаваме глупави въпроси ... Но аз мисля , че този форум е именно , за това компетентните да помагат на некомпетентните

bg_11 написа:Благодаря ви колеги . Проблема е отстранен . Колата е в движение ... Ключалките се отварят механично и проблеми поне при мен нямаше ...Благодаря на всички колеги , който ми дадоха компетентни отговори и на тези , който в момент на паника и незнание ме взеха "за мезе" и се базикаха с мен
![]()
Няколко пъти съм повтарял . Ние младите колеги от незнание на моменти задаваме глупави въпроси ... Но аз мисля , че този форум е именно , за това компетентните да помагат на некомпетентните![]()

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Колега добре че си я оправил. Никой не се бъзика с теб, просто искаме да ти дадем съвет, и всеки от нас, се е сблъсквал с проблемите по различен начин, оттам идва и разликата в мненията.
Отсега да ти кажа, ако изпаднеш в ситуация отникъде да не може да си влезеш в колата, и случайно не можеш да си отвориш вратите, под колата има изведен плюс също, както казах намира се до педала за газта долу горе, лягаш долу с кабелите за ток и закачаш
Ако някой ден си вдигнеш колата за смяна на масло, ще го видиш
Отсега да ти кажа, ако изпаднеш в ситуация отникъде да не може да си влезеш в колата, и случайно не можеш да си отвориш вратите, под колата има изведен плюс също, както казах намира се до педала за газта долу горе, лягаш долу с кабелите за ток и закачаш

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2