За километрите

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

За километрите

Мнение от nck » 13 Дек 2010, 1:22

Здравейте,

Преди да си купя Е39-ката я закарах на диагноостика и наред с другите неща хората ми казаха, че колата е на 355000 километрам а не на 188000 както показва на дисплея. Предвид факта, че неможаха да намерят някакви сериозни проблеми по автомобила реших и я купих. До тук всичко е ОК! Сега обаче, след като вече съм минал още близо 10000 километра на дисплея имаме 198000, при диагностика колата пак показва отново 355000. Мислите ли че този проблем може да се поправи, и ако трябва да съм честен предпочитам да си ми показва рееалните километри и на дисплея

Поздрави

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38
Мечтае да кара: Е38

Re: За километрите

Мнение от D.Pavlov » 13 Дек 2010, 10:24

Колега не е проблем това, не се притеснявай, този който е връщал километрите толкова е разбирал , още един път не се притеснявай!!!
"Не става само с ядене , трябва и акъл!!!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 '02 530d

Мнение от LUCIFER'S » 13 Дек 2010, 13:07

може и да ти е сменян LCM модула -и от колата на която е бил да е на 355хил тогава би трябвало да имаш точка м/у цифрите и км.... но може и да не е върнат км-жа в самия LCM.... отиди в оторизиран сервиз и само в ключа виж какви километри ти изкарва...
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 13 Дек 2010, 20:41

LUCIFER'S написа:може и да ти е сменян LCM модула -и от колата на която е бил да е на 355хил тогава би трябвало да имаш точка м/у цифрите и км.... но може и да не е върнат км-жа в самия LCM.... отиди в оторизиран сервиз и само в ключа виж какви километри ти изкарва...

Червената точка се появява САМО в случай на несъответствие на VIN номерата. От разлика в километрите не светва ;)

Аватар
Кара: Другите да му завиждат.....
Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
Детайли за колата: MNOGO BARZA

Мнение от milennyc » 13 Дек 2010, 20:49

Ilko Ivanov написа:
LUCIFER'S написа:може и да ти е сменян LCM модула -и от колата на която е бил да е на 355хил тогава би трябвало да имаш точка м/у цифрите и км.... но може и да не е върнат км-жа в самия LCM.... отиди в оторизиран сервиз и само в ключа виж какви километри ти изкарва...

Червената точка се появява САМО в случай на несъответствие на VIN номерата. От разлика в километрите не светва ;)

:yes: :mhihi: VIN-a е проблема не км. Иначе има и другаде къде да се видят км .... промерно скоростната кутия :winky:

Назад към E39