carsoft - грешка при диагностика
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- M_krika
- младши ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0d и F15 M50d
- Мечтае да кара: BMW
Re: carsoft - грешка при диагностика
Ще погледна за тия неща,а помпата дали има значение на колко градуса е,проблем ли е това ,че е на 3 .
Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive
- kerchona
- Потребител
-
- Кара: BMW 525 TDS
mmc написа:Виж, ако имаш грешка 8 (Glow-duration control) трябва да видите причината. По едно време и на мен ми се появи и се оказа изгоряла свещ.
Като си смениш дебитомера с някой работещ и ще спре да ти дава тази грешка
Здравейте колеги,
На мен също ми даде грешка 8 (Glow-duration control) и се чудя от какво е?
Предполагам, че The Master е прав за дебитомера, но видях, че при колегата е била свещ, а колегата М_krika не е споделил от какво е било при него.
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
Ами този които ти прави чип-а не ти ли я диагностицира преди това и да ти я види в какво състояние е...щом имаш претрисане имаш и други проблемиM_krika написа::bowdown: Еи тва е ние закво говорим до сега ти изкачаш и бам в десетката.
Мисля обаче ,че дебитомера си ми е наред а има нещо на буксата,като сменях ангренажа беше наред и после като ги навързаха буксите и даде грешка,колата като загрее и тресе на свободна (само в движение и оборотите играят)а намясто няма такива проблеми.
Иначе колата върви помпата сме я дали на 3.2 градуса след смяната на ангренажа,може ли от нея така да тресе или тва си е от недостиг на въздух(К&N-а ми е за чистене ако и това има значение).Цялата работа е такава ,че слагам чип,но след поставянето му няма грам разлика ,може ли това да се дължи на това ,че помпата е барана,и трябва ли да я върна в нормални стоиности и какви са те (като сложихме новия ангренаж даде 7,2 градуса) на толкова ли трябва да е.
Това е проблем с подгрева,може да е реле или свещиkerchona написа:mmc написа:Виж, ако имаш грешка 8 (Glow-duration control) трябва да видите причината. По едно време и на мен ми се появи и се оказа изгоряла свещ.Като си смениш дебитомера с някой работещ и ще спре да ти дава тази грешка
Здравейте колеги,
Предполагам, че The Master е прав за дебитомера, но видях, че при колегата е била свещ, а колегата М_krika не е споделил от какво е било при него.

- kerchona
- Потребител
-
- Кара: BMW 525 TDS
VRPerformance написа:Ами този които ти прави чип-а не ти ли я диагностицира преди това и да ти я види в какво състояние е...щом имаш претрисане имаш и други проблемиM_krika написа::bowdown: Еи тва е ние закво говорим до сега ти изкачаш и бам в десетката.
Мисля обаче ,че дебитомера си ми е наред а има нещо на буксата,като сменях ангренажа беше наред и после като ги навързаха буксите и даде грешка,колата като загрее и тресе на свободна (само в движение и оборотите играят)а намясто няма такива проблеми.
Иначе колата върви помпата сме я дали на 3.2 градуса след смяната на ангренажа,може ли от нея така да тресе или тва си е от недостиг на въздух(К&N-а ми е за чистене ако и това има значение).Цялата работа е такава ,че слагам чип,но след поставянето му няма грам разлика ,може ли това да се дължи на това ,че помпата е барана,и трябва ли да я върна в нормални стоиности и какви са те (като сложихме новия ангренаж даде 7,2 градуса) на толкова ли трябва да е.Това е проблем с подгрева,може да е реле или свещиkerchona написа:mmc написа:Виж, ако имаш грешка 8 (Glow-duration control) трябва да видите причината. По едно време и на мен ми се появи и се оказа изгоряла свещ.Като си смениш дебитомера с някой работещ и ще спре да ти дава тази грешка
Здравейте колеги,
Според мен релето си работи, ще проверя свещите, че от миналата година по това време не съм ги гледал - тогава ги смених и 6-те.
Ти си това което правиш, а не това което говориш !
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2