Съвет за масло(на 5 стр.)
Модератор: Технически модератори
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Съвет за масло(на 5 стр.)
Колеги, здравейте!
Днес ходих да погледна този автомобил М50Б20, 91-ви набор е, с почти никакви екстри, скъсани седалки, малко ръжди, тропане отзад(тампоните на моста) и още мнооого неща за правене(нищо сериозно в общи линии), но както и да е нали все пак е на 20 години.В противен случай щеше да е доста съмнително да е без забележка и въпреки това го капарирах.
Това обаче, което най-много ми направи впечатление е че таблото с приборите е от най-старите за този модел(без дисплей) и стрелката за бензина седеше на "R" и лампата не светеше, онзи ми вика тва е щото е студена после лампата ще светне......
Е34 ми е мечта от години наред и ме прецакаха с една, та не успях да я взема и тази въпреки всички забележки беше най-добрата, която гледах от месеци наред и си казах това е-взимам я
Бих искал някой от вас да ми разкаже от опит малко повечко за този модел автомобили и понеже още не съм я взел и подкарал(това ще стане в понеделник) и сигурно ще има още много неща за които да питам ще го правя в тази тема, за да не пускам за всяко нещо отделно.
Надявам се да съм уцелил правилния автомобил.Поздрави!

Днес ходих да погледна този автомобил М50Б20, 91-ви набор е, с почти никакви екстри, скъсани седалки, малко ръжди, тропане отзад(тампоните на моста) и още мнооого неща за правене(нищо сериозно в общи линии), но както и да е нали все пак е на 20 години.В противен случай щеше да е доста съмнително да е без забележка и въпреки това го капарирах.
Това обаче, което най-много ми направи впечатление е че таблото с приборите е от най-старите за този модел(без дисплей) и стрелката за бензина седеше на "R" и лампата не светеше, онзи ми вика тва е щото е студена после лампата ще светне......

Е34 ми е мечта от години наред и ме прецакаха с една, та не успях да я взема и тази въпреки всички забележки беше най-добрата, която гледах от месеци наред и си казах това е-взимам я

Бих искал някой от вас да ми разкаже от опит малко повечко за този модел автомобили и понеже още не съм я взел и подкарал(това ще стане в понеделник) и сигурно ще има още много неща за които да питам ще го правя в тази тема, за да не пускам за всяко нещо отделно.
Надявам се да съм уцелил правилния автомобил.Поздрави!

Последна промяна kemakozeE36 на 24 Яну 2011, 22:19, променена общо 5 пъти

- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
- Мечтае да кара: М5 Е34 Touring
- koki_e34
- Потребител
-
- Кара: BMW 520I
- bobeca111
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lincoln Navigator 5.4 w210 E320
- Мечтае да кара: пак Е38
Re: Още един от вас ;)
Да ти е честита.
Хубавелка е!Джантите...
,много радват.

- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
На външен вид е добре колега, а за техническото състояние, като я стегнеш веднъж и после не се скапва лесно. Може да е на двайсет, обаче е много по-здрава и надеждна от много по-нови автомобили. Аз карам Е34-ка от шест месеца вече и съм много доволен, ама моята е дизеларка, че не съм почитател на бензина, но това разбира се е въпрос на личен избор.
Да ти е честита и много да те слуша
Да ти е честита и много да те слуша

Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
- kemakozeE36
-
-
Благодаря, надявам се да няма нищо сериозно за правене.Скоро ще има още снимки и инфо за колата 

- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
kemakozeE36 написа:.... и стрелката за бензина седеше на "R" и лампата не светеше, онзи ми вика тва е щото е студена после лампата ще светне......![]()
...
Тук имам някаква игра. Зареди за някой лев и виж дали ще помръдне стрелката, ако ли не предполагам следващите ти действия трябва да са ти ясни. Разглобяване, поплавък ..... Иначе изглежда добре външно. Честито !
- kemakozeE36
-
-
bace_martu написа:kemakozeE36 написа:.... и стрелката за бензина седеше на "R" и лампата не светеше, онзи ми вика тва е щото е студена после лампата ще светне......![]()
...
Тук имам някаква игра. Зареди за някой лев и виж дали ще помръдне стрелката, ако ли не предполагам следващите ти действия трябва да са ти ясни. Разглобяване, поплавък ..... Иначе изглежда добре външно. Честито !
Той ми каза че бензин няма, но дали е над резервата или лампата е изгоряла, трябва да го проверя. Благодаря

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Много е възможно таблото да е сменяно с механично такова от М20 затова да му става лошо
Честито за колата все пак 

- kemakozeE36
-
-
Е добре, няма ли някаква разлика между таблата на М20 и М50 или това е разликата, че не работи 

- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
BENZINO VN написа:Много е възможно таблото да е сменяно с механично такова от М20 затова да му става лошоЧестито за колата все пак
Или мотора да е сменян

/// 6>4

- georde123000
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 316.BMW E46 320D
- Мечтае да кара: BMW E30 M3
- kemakozeE36
-
-
TheKiller написа:BENZINO VN написа:Много е възможно таблото да е сменяно с механично такова от М20 затова да му става лошоЧестито за колата все пак
Или мотора да е сменян
мотора не е сменяван

Аз ще пробвам с новото табло

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
kemakozeE36 написа:Е добре, няма ли някаква разлика между таблата на М20 и М50 или това е разликата, че не работи
Разбира се че има разлика в механичното и дигиталното