Съвет за покупка на тампони
Модератор: Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
Re: Съвет за покупка на тампони
Optimal, Birth, trucktec - това е адския боклук. Евро 07 - нямат тампони на MOOG(не че и те са някакво уникално качество де)
Ако можеш да си позволиш взимай от Ауто1 на Мария Луиза Lemforder или евентуално SWAG(не е никак зле аз карам с такива и съм много доволен), но задължителното горните ги смени с такива от Е32 - 750ка.
Успех !
Ако можеш да си позволиш взимай от Ауто1 на Мария Луиза Lemforder или евентуално SWAG(не е никак зле аз карам с такива и съм много доволен), но задължителното горните ги смени с такива от Е32 - 750ка.

Успех !
- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
- Мечтае да кара: М5 Е34 Touring
manos написа:Въпроса е, че както ви казах идната пролет смятам да сменя и четирите предни носача, плюс евентуално ако има някоя друга щанга, както и отделни елементи от задното окачване, които са за смяна. Поради тази причина не искам сега да си купувам хубави и съответно скъпи тампони, тъй като когато сменя носачите с качествени такива въпросните тампони нито ще са нови, нито ще са за смяна, и сметката ще излезе малко крива.
Същевременно не искам и да взема някакви пълни боклуци, които да ме издържат няколко седмици - затова се обръщам към Вас за препоръка на евтина (и същевременно не съвсем евтина) марка/производител.
Останах с впечатление, че марката OPTIMAL е с много ниско качество, каквато е и цената и.
В сайта на Евро07 видях, че се предлагат MOOG и TRUCKTEC, които уж били що-годе читави и отново са на приемлива цена.
Някакви отзиви за тях?
Еми като ще ги сменяш пролетта вземай от еврото боклуци и готово, на пролет кото е останало читаво останало и толкоз.
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Bavariqtamniska написа:manos написа:Въпроса е, че както ви казах идната пролет смятам да сменя и четирите предни носача, плюс евентуално ако има някоя друга щанга, както и отделни елементи от задното окачване, които са за смяна. Поради тази причина не искам сега да си купувам хубави и съответно скъпи тампони, тъй като когато сменя носачите с качествени такива въпросните тампони нито ще са нови, нито ще са за смяна, и сметката ще излезе малко крива.
Същевременно не искам и да взема някакви пълни боклуци, които да ме издържат няколко седмици - затова се обръщам към Вас за препоръка на евтина (и същевременно не съвсем евтина) марка/производител.
Останах с впечатление, че марката OPTIMAL е с много ниско качество, каквато е и цената и.
В сайта на Евро07 видях, че се предлагат MOOG и TRUCKTEC, които уж били що-годе читави и отново са на приемлива цена.
Някакви отзиви за тях?
Еми като ще ги сменяш пролетта вземай от еврото боклуци и готово, на пролет кото е останало читаво останало и толкоз.
При това положение съм съгласен с колегата, все ще изкарат една зима дори и най-големите доклуци

- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
- Мечтае да кара: М5 Е34 Touring
И да не изкарат какво по-весело от това в люта зима да се ровиш под колата пълна с кал и сняг отдолу,истинска емоция. 

Ами дано да не се наложи
По-късно днес ще имам въпросните тампони - някакви евтини ще са, и се надявам утре или други ден да са сменени, за да мога да мина на стенд и да дам отзиви

По-късно днес ще имам въпросните тампони - някакви евтини ще са, и се надявам утре или други ден да са сменени, за да мога да мина на стенд и да дам отзиви

- porsche_design
- Потребител
-
Колега относно само за тампоните незнам,но един бордюр ме удари и смачках носачите.При ремонта си сложих напражо цели носачи MEYLE и съм много доволен от колицата...Lemforder ми дойдоха малко скъпи,а кажи речи са на едно качество.Според мен няма да сбъркаш с MEYLE-то....
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Аз все още не мога да хвана логиката на начинанието... !?!
Не е ли по-логично просто да си изчакаш до пролетта, когато и без друго ще сменяш наред и тогава да си ги смениш с хубави?!?
Защо трябва да правиш една работа два пъти?!?
И каква е тази пребързаност по Коледа?
Още два-три месеца какво ще им стане на старите тампони?
Поздрави,
Д
Не е ли по-логично просто да си изчакаш до пролетта, когато и без друго ще сменяш наред и тогава да си ги смениш с хубави?!?
Защо трябва да правиш една работа два пъти?!?
И каква е тази пребързаност по Коледа?
Още два-три месеца какво ще им стане на старите тампони?
Поздрави,
Д

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
ddddk написа:...
Дамяне, и на мен не ми го побира акъла като се сетя че само за труд ще му вземат два пъти колкото стуват скъпите тампони за тия работи... ама така си е решил, нека действа

За работа нищо няма да платя, а тампоните ми дойдоха почти без пари.
Няма начин да не ги сменя, тъй като са в много окаяно състояние, колата на моменти е почти неуправляема (става въпрос за движение с по-висока скорост), а и трябва вече да сменям гумите, че падна снега, а няма как да мина стенд така.
Пак казвам, това е временен вариант, който ми излиза почти без пари, но определено е наложителен
Няма начин да не ги сменя, тъй като са в много окаяно състояние, колата на моменти е почти неуправляема (става въпрос за движение с по-висока скорост), а и трябва вече да сменям гумите, че падна снега, а няма как да мина стенд така.
Пак казвам, това е временен вариант, който ми излиза почти без пари, но определено е наложителен

- CivilWarrior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 520i vanus 94г.
На мен тампоните на задния мост са ми заминали ама ще чакам да се стопли 

Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2