съвет за акумолатор
Модератор: Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Re: съвет за акумолатор
Аз блъскам моята със Bosch 65А 680 240лв стартов преди 3 месеца купен.Но мисля че е малък трябва си 100А ..
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
alchohol написа:Аз карам с ИСКРА 77Аh, 700А ама съм с 524-ка. За теб сигурно ще трябва с по-голям ампераж за ТДС-а.
Като цена 175лв-2год. гаранция.
Миналата зима карах с Искрица старата кола и съм много доволен. При -15 градуса си палеше от раз(и тя беше дизеларка).
5 години карах с такъв,сложих го на един опел който зареждаше малко и не ми признаха гаранцията,после го карах на петака,като си взех ежедневка го карах и на нея,а сега е в един голф и още не иска да умре

- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
kirililiev написа:alchohol написа:Аз карам с ИСКРА 77Аh, 700А ама съм с 524-ка. За теб сигурно ще трябва с по-голям ампераж за ТДС-а.
Като цена 175лв-2год. гаранция.
Миналата зима карах с Искрица старата кола и съм много доволен. При -15 градуса си палеше от раз(и тя беше дизеларка).
5 години карах с такъв,сложих го на един опел който зареждаше малко и не ми признаха гаранцията,после го карах на петака,като си взех ежедневка го карах и на нея,а сега е в един голф и още не иска да умре
Е именно за това говоря, на прилична цена е и е идиотоустойчив, забравяш кога си го купил. Стига алтернатора да ти зарежда както трябва, че и аз имах един хлопел дето без малко да ми скапе искрицата

Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
fedoracore написа:взимаи един варта и ще забравиш за акумолатор
Моделите на VARTA Silver и BOSCH Silver S5 са напълно идентични акумулатори.
Както VARTA Blue Dynamic и серията BOSCH Silver S4,
серияна VARTA Black Dynamic и BOSCH Silver S3.
Тоест VARTA и BOSCH Silver са едно към едно еднакви акумулатори, но с различни стикери.
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
колега благодаря за информацията, но 100 амперовите от марките който сте писали са дооооста над 200лв/а бош и варта и над 300 клиентска/. а фиам-а успях с 1000 отстъпки да го намеря на 190. никой ли не е карал с такъв по-продължително?

- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
Ако искаш GIGAWAT 95ah мога да ти дам с 2 години гаранция ако си от София 

- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
Пресиян Василев написа:Колегата почва 2-ра зима с него.Сега взех ,щото продадох колата с предния.Гаранция от дяда господ.
Виждал сьм и коли от София с такива ,явно не е инзидент и някои по големите градове сьщо продава ,поразпитаите.Все пак не са Китаиски ,което си е нещо
Къде има банер-и по 100лв? Аз гледах по 200лв за 70ампера. Иначе са корави - много суперлативи за тях чувам.
- alchohol
- ентусиаст
-
Hristo написа:Пресиян Василев написа:Колегата почва 2-ра зима с него.Сега взех ,щото продадох колата с предния.Гаранция от дяда господ.
Виждал сьм и коли от София с такива ,явно не е инзидент и някои по големите градове сьщо продава ,поразпитаите.Все пак не са Китаиски ,което си е нещо
Къде има банер-и по 100лв? Аз гледах по 200лв за 70ампера. Иначе са корави - много суперлативи за тях чувам.
Виждал съм да продават рециклирани на половин цена, ама нови на тая цена за тоя ампераж се съмнявам да има

- georde123000
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 316.BMW E46 320D
- Мечтае да кара: BMW E30 M3
- alchohol
- ентусиаст
-
georde123000 написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=63&t=171163 колега виж тук човека е доста точен
Интересни нещица има в тоя магазин,като гледам каталога. Минавал съм много пъти, ама никога не съм влизал.

- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
Hristo написа:Пресиян Василев написа:Колегата почва 2-ра зима с него.Сега взех ,щото продадох колата с предния.Гаранция от дяда господ.
Има има ,Письл сьм че са без гаранция.Човека ги вкарва от р.Австрия ,няма как да са гаранционни.
Ако искаш ще те свьржа с него.
Пак казвам които иска си носи последствията ,никого не рекламирам и не нося отговорност ,всеки си преценява сам.Аз варти бошове по 300 лв няма да купя
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
Бензина служи за измиване на дизелови части.
- dobromir
- младши ентусиаст
-
- Кара: Бмв
- Мечтае да кара: Памела Андерсен
- Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри
Аз си взех Искра преди година 100 ампера 220 лева и съм много доволен за гаранцията ще ви излажа дали беше 1 или 2 години .
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
колеги благодаря за дискусията. Макар да няма нито едно мнение за ФИААМ-а се спрях на него. Най-изгодно ми се вижда. Може да се заключва

29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2