Заключена лява врата.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- denis_dimirev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E53 3.0i, E61 530xd
- Мечтае да кара: Турбо Комби :-)
Заключена лява врата.
Здравейте колеги,
малко предистория. Преди няколко дни ми се скъса жилото за отваряне от вътре на шофьорската врата. До днес я отварях като бърках през прозореца и си отварях, но днес реших да я отворя кората и да я направя. Такааа до тук добре, отворих кората и видяхме скъсаното жило. Понеже нямах такова малко го приспособих, докато си купя ново с една свинска опашка. следва тест от вътре, отвън всичко работи идеално. Повтарям теста от вън от вътре, че дори и потретих. След това си заключвам, и след малко като искам пак вляза в колата, отключвам от дистанционното и всички бутончета си се показват, дърпам дръжката и
. Всички врати си се отварят само мойта не, нито от вътре нито от вън. Някой има ли идея как да я отворя, така че пак да мога да я разглобя и да видим какво е положението.
Мерси предварително
Денис
малко предистория. Преди няколко дни ми се скъса жилото за отваряне от вътре на шофьорската врата. До днес я отварях като бърках през прозореца и си отварях, но днес реших да я отворя кората и да я направя. Такааа до тук добре, отворих кората и видяхме скъсаното жило. Понеже нямах такова малко го приспособих, докато си купя ново с една свинска опашка. следва тест от вътре, отвън всичко работи идеално. Повтарям теста от вън от вътре, че дори и потретих. След това си заключвам, и след малко като искам пак вляза в колата, отключвам от дистанционното и всички бутончета си се показват, дърпам дръжката и

Мерси предварително
Денис
Re: Заключена лява врата.
на този въпрос и аз аджеба се чудя какво може да се направи,ако се снеможе некоя вратица 

- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Такива експерименти не се правят с бравите на колите. Адски малка разлика да има в размера и хода на жилото (лостовата система) и бравата блокира ! От тук нататък ако искаш да се разминеш без щети всичко е на късмет. Отваряй прозореца и дърпай едновременно дръжките от вън и вътре и някой да дърпа и бутона едновременно,без да напъвате със сила !
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Къде я сложи тази свинска опашка? Най-добре развий болта на вътрешната дръжка и я поразмърдай или направо опъвай към таблото.
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Точно и аз го имам същия проблем. Но със задна лява врата. Гледах по руските форуми казват че на място може със Г образен инструмент да се бръкне и откачат пласмасовите скобки, и да се дръпне кората нагоре и излизала, но ми се вижда малко мисията невъзможна...
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
sadex5 написа:Точно и аз го имам същия проблем. Но със задна лява врата. Гледах по руските форуми казват че на място може със Г образен инструмент да се бръкне и откачат пласмасовите скобки, и да се дръпне кората нагоре и излизала, но ми се вижда малко мисията невъзможна...
Ти успя ли нещо да направиш с твоя проблем?
- denis_dimirev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E53 3.0i, E61 530xd
- Мечтае да кара: Турбо Комби :-)
Здравейте колеги,
благодаря на всички отзовали се. Днес успях да отворя вратата, като развих болчето на вътрешната дръжка и я опънах към таблото... и чудо.
Обаче се появи нов проблем: Отворих си кората отново да видя защо външната дръжка не отваря и гледам, че като я вдигаш тя си повдига жилото вътре, но не отваря. Като я дръпнах няколко пъти по силно и самата дръжка ми остана в ръката демек - счупи се. Предполагам е била спукана от преди когато ми разбиха патрона. Сега вратата се отваря само от вътре като се опъва цялата дръжка към таблото. Следва нов въпрос: Как се сваля цялата дръжка, понеже гледах вътре но не можах да видя как точно е монтирана.
Мерси отново
Денис
благодаря на всички отзовали се. Днес успях да отворя вратата, като развих болчето на вътрешната дръжка и я опънах към таблото... и чудо.

Мерси отново

Денис
7 мнения
• Страница 1 от 1