Шофиране с вериги
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
Penchev написа:Чета и се чудя,защо трябва да се слагат гадните вериги изобщо...
Да ама ти караш с гуми за 300лв. бройката

П.С. точно в най-големия сняг ходихме с е39ката до Девня - на отиване по стария път на връщане по магистралата с ултра ггрип 7 отпред и последния модел на мишелин отзад (все им забравям името) нямахме никакви проблеми дори при потегляне на 15-20см сняг ! е вярно малко пробуксува и светна лампата на асц-то ама немаше грижи...по същия тоя път имаше над 15 аварирали автомобила - някой бяха хванали лопатите, други слагаха вериги, трети чакаха снегорина....аз с е30ката с гуми СЕАТ 2002-а като ходих на шипка спрях на баира и си останах там

друго си е хубавата гумаbam-bam написа:е друго си е новата кола ... нали тфа викам новото си е ново
аз съм с 4 бр. ултра ггрип 7 и никакви грижи в неделя ходих до паничище
..............................................................
Внимателно избърсвам със спирт място на стената, където да се утепам с глава у бетона!
Внимателно избърсвам със спирт място на стената, където да се утепам с глава у бетона!
SSASS написа:друго си е хубавата гумаbam-bam написа:е друго си е новата кола ... нали тфа викам новото си е ново
аз също в неделя няколко км. по-нагоре от паничище - зелени преслап
поздрави!!
http://bmwpower-bg.net/forums/files/rila.jpg
нема спиране

- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
Ето защо: понякога когато се движиш по наклон и пътя е покрит с предимно лед и сняг ако спреш и тръгване няма.Тогава идва вреем за веригата.Аз например миналата зима се возих с приятел и така на енин наклон колата пред нас (жигулка) спря и ние също зад нея.После не можахме да тръгнем и сложихе веригите.Забележете че бяхме с чисто нови зимни гуми но на лед и наклон - само с вериги( да не почнете спор сега за зимните гуми) Аз лично карам през зимата много, не си стоя в къщи да чакам някой да ме вземеЧета и се чудя,защо трябва да се слагат гадните вериги изобщо..............."

мисля че те видях ти слизаше аз се качвах.в събота пътувам пак на там ако искаш да направим една среща иmitak_o написа:SSASS написа:друго си е хубавата гумаbam-bam написа:е друго си е новата кола ... нали тфа викам новото си е ново
аз също в неделя няколко км. по-нагоре от паничище - зелени преслап
поздрави!!
http://bmwpower-bg.net/forums/files/rila.jpg
нема спиране

..............................................................
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2