гадните точици от камъчетата по предния капак и бронята!!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 27 Дек 2005, 20:24

sith написа:
ICE написа::idea: Оригинален коректор от Дару/Камор... Цена около 25-30 лв

Какво представлява този коректор, има ли избор на цвят?
Това са два коректора, един с цвета (базата) и друг с лак (запечатващ)! Понеже са оригинални БМВ коректори, достатъчно е да си покажеш талона на човека от "резервни части" и си готов.... получаваш тоно твоя цвят!!! ;)

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 27 Дек 2005, 20:32

LeX написа:
Penchev написа:Цанковче, ма то се слага на измита ламарина едно такова прозрачно фолио - на 3М да речем,преди да се сложи "сутиена" и няма грижи с лака :D :D

Иначе на колегата е38 искам да кажа,че моята боя е на 15 месеца и цялата предница ми е под всякаква критика :confused: :confused: Хората,които шофират автомобилите си главно в София не са ощетени така,като тези,които не спират да пътуват по провинцията (както съм аз :( ) На брат ми боята е на "същата възраст",но той почти никъде не пътува и като погледна колата отпред и ... :confused:

Георги Пенчев

ти нали по едно време си търсеше сутиен за твойта Е34 кво стана не намери ли :roll:

Ами отлазах се да купувам такова чудо сега,защото така и така имах точки от камъчета преди зимата,та реших след началото на месец Април да я вкарам за боядисване на цялата предница (имам заведена щета и сервиз :arrow: Дару) ...

Догодина със сигурност ще купувам :!:

Георги Пенчев
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от apolon_3 » 20 Фев 2006, 23:34

Колега поразгледай тука- http://www.electrodyne.cc/search_engine ... 46sty.html :!: цените обаче едва ли ще ти допаднат,но варианти има и може би този с фолиото е най-удачният.Само един съвет: когато караш в град не се притеснявай,само че като видиш прахоляк на некой селски път или какъвто и да е (има всякакви трасета у нас) просто карай бавно,не се прави на състезател точно там защото големите скорости причиняват досадните точици.
None

Предишна

Назад към Основен Форум