Проблем с парното и нагревателя на задното стъкло на Е34!
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Проблем с парното и нагревателя на задното стъкло на Е34!
Здравейте колеги! Имам следния проблем: когато беше топло времето при изключено парно и вентилатор, в краката ми духаше яко топло! Колата е без клематик и е само с нормално парно! Сега не ми пречи, че духа топло но лятото при обърнати врътки на студено и всичко затворено, в краката духа горещо при загрят двигател! Има още нещо, че в краката ми мокета е мокър и на определени км ми пада нивото на антифриза! Колата е оглежда на подемник и видимо няма течове от двигателя! За мокрото в краката ме съмнява радиаторчето на парното или нещо свързано с него! Изчетох темите за демонтаж и монтаж на радиторчето! Въпроса ми каква е пречината да духа топло в краката? Другия ми въпрос, е че нагревателите на задното стъкло не бачкат! В случая натискам бутона и си остава до там отзаде седи запотено! Къде да търся проблема за стъклото? Моля да отговарят колеги, които са компетентни и могат да помогнат със съвет!
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
- Мечтае да кара: М5 Е34 Touring
Re: Проблем с парното и нагревателя на задното стъкло на Е34!
Като не толкова вещ мога да ти кажа моето мнение защото имах същите проблеми.
1. Духа ти горещо защото или клапаните ти на входа към парното са или в отворено положение блокирали илигумичките им са заминали,да не се впускам в подробности в търсачката напиши за клапани на парното има тема в важните и е обяснено доста подробно ще си решиш проблема бързо и ефтино.
2.Имаш антифриз в краката защото ти е спукан най-вероятно или радиатора за парното или някой от маркучите му,там е по сложно защото се маха таблото но и то е решимо на сносна цена.
3.Не ти работи нагреватяле (и моя) най-вероятно е прекъснат кабела ако си с комби при пантите ако си със седан не знам,при комбито почти винаги се прекъсва защото кабелите са доста стари и изгниват.
1. Духа ти горещо защото или клапаните ти на входа към парното са или в отворено положение блокирали илигумичките им са заминали,да не се впускам в подробности в търсачката напиши за клапани на парното има тема в важните и е обяснено доста подробно ще си решиш проблема бързо и ефтино.
2.Имаш антифриз в краката защото ти е спукан най-вероятно или радиатора за парното или някой от маркучите му,там е по сложно защото се маха таблото но и то е решимо на сносна цена.
3.Не ти работи нагреватяле (и моя) най-вероятно е прекъснат кабела ако си с комби при пантите ако си със седан не знам,при комбито почти винаги се прекъсва защото кабелите са доста стари и изгниват.
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Re: Проблем с парното и нагревателя на задното стъкло на Е34!
Благодаря ти колега! Аз така или нуцхе схте сжалиам таблото да го претапицирам и ще отстраня и тези проблеми!
- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
- Мечтае да кара: М5 Е34 Touring
4 мнения
• Страница 1 от 1