Ремонт на оригинален фарове ксенон

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е 39 520 98 г.

Re: Ремонт на оригинален фарове ксенон

Мнение от im0tep » 11 Дек 2010, 12:28

animall написа:Човече ти искаш да ме убедиш, че няма 525Д произведено 2000 година дето да е със стария фейс? така ли?

Общо взето искаш да ми кажеш, че тия 525д-та дето съм ти ги показал са 98ма година така ли ? човече специално за теб ако не вярваш, ще ти намеря вина на кола 525Д 2000година ама по Вин номер дето да не е фейс. имам познат с такава тук от санднаски... пък после пак ще говорим... сигурно ще кажеш, че и моя ТДС не е 11.99година можеби няма такъв.

ЧОВЕЧЕ ти май спориш сам със себеси?!?!? Не виждал ли,че от началото говорим за двама различни потребители с различни коли??? И не съм тръгнал да споря с теб за фаровете и фейслифта а за това ,че колегата за когото аз говорих никъде не е отбелязъл коя година му е колата и пише 525D а ти ми казваш,че пишело бензин ! Айде пак внимателно прочети темата от началото и се успокой малко ...ЧОВЕЧЕ !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от im0tep » 11 Дек 2010, 12:30

viper_dg написа:я кажете как се сменят тея п...шки?

Е ти та**к си направи вече !Цяла тема обесняваме как се сменят и даваме линкове към файлове със снимков материал а ти сега искаш специално на теб да ти се обясни как се сменят ли???

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46-330i

Мнение от viper_dg » 11 Дек 2010, 12:37

im0tep написа:

Е ти та**к си направи вече !Цяла тема обесняваме как се сменят и даваме линкове към файлове със снимков материал а ти сега искаш специално на теб да ти се обясни как се сменят ли???

ако смяташ това за отговор (Както е казал вече колегата,купуваш си тези врътки и ги сменяш,твоите във фара са натрошени и за това не можеш да си регулираш ръчно фаровете.По принцип не се сменят трудно,но ако не можеш сам предполагам,че всеки малко по сръчен майстор в сервиз ще ти ги смени ! ) или спора за фаровете от кога почва фейса,вярно сигурно това е отговора,или аз съм кйорав?????
\oOO)_(||||) (||||)_(OOo/
\_o___\\______//___o_/

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от im0tep » 11 Дек 2010, 12:40

viper_dg написа:
im0tep написа:

ако смяташ това за отговор (Както е казал вече колегата,купуваш си тези врътки и ги сменяш,твоите във фара са натрошени и за това не можеш да си регулираш ръчно фаровете.По принцип не се сменят трудно,но ако не можеш сам предполагам,че всеки малко по сръчен майстор в сервиз ще ти ги смени ! ) или спора за фаровете от кога почва фейса,вярно сигурно това е отговора,или аз съм кйорав?????

А ти да си чувал за търсачка? Или си с нещо по специален от другите и трябва да ти се обеснява специално на теб??? Не може при положение,че има поне 5 теми такива ти да искаш да се обеснява специално на теб. Аз лично преди да си позволя да пиша и да се регистрирам в тоя форум ,една година само стоях и следях темите и четях !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46-330i

Мнение от viper_dg » 11 Дек 2010, 12:52

im0tep написа:
viper_dg написа:
im0tep написа:

А ти да си чувал за търсачка? Или си с нещо по специален от другите и трябва да ти се обеснява специално на теб??? Не може при положение,че има поне 5 теми такива ти да искаш да се обеснява специално на теб. Аз лично преди да си позволя да пиша и да се регистрирам в тоя форум ,една година само стоях и следях темите и четях !

а ти прочете ли заглавието на темата,мисля че не се казва от кога започва фейса,ако съм се намесил в друга тема с неподходящ въпрос,разбирам да ми се правиш на интересен, но в случая въобще неми дреме дали ще ми обясниш,просто колегата който е създал темата ако ги е сменял да обясни или някой друг
\oOO)_(||||) (||||)_(OOo/
\_o___\\______//___o_/

ентусиаст
Аватар
Кара: е60 525 x-drive
Мечтае да кара: M6

Мнение от Sesko » 11 Дек 2010, 13:01

Колега Animall , никой не спори , че има 525д преди фейса , говорим за друг колега който доколкото виждам пише , че е от Провадия , а не е посочил каква му е колата , понеже повечето 525д са след фейса. А относно решението ти на проблема със счупените врътки - закупуването на фейсови фарове , не всеки може да си го позволи :D
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от im0tep » 11 Дек 2010, 13:29

viper_dg написа:
im0tep написа:
viper_dg написа:
im0tep написа:

а ти прочете ли заглавието на темата,мисля че не се казва от кога започва фейса,ако съм се намесил в друга тема с неподходящ въпрос,разбирам да ми се правиш на интересен, но в случая въобще неми дреме дали ще ми обясниш,просто колегата който е създал темата ако ги е сменял да обясни или някой друг

ама ти продължаваш да си нагъл и да искаш специално на теб да ти се обяснява !? До сега вместо да ми се обясняваш като госпожичка да беше си написал проблема в търсачката и да беше прочел как се сменят врътките на фаровете а не да чакаш на готово ! Не може заради някакви мързеливи индивиди да има по 93874983278 едни и същи теми в тоя форум...или пак не разбра какъв е смисъла на търсачката???

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 528 на газчица...
Мечтае да кара: МиГ-29

Мнение от pkaramitev » 11 Дек 2010, 19:24

.....аз пък във форума на бг мама,им написах че слагат много лук в манджите,и ме баннаха,ама инече си е готин форума! :lalala:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Влака

Мнение от animall » 11 Дек 2010, 19:53

оОо :) Имотеп извинявай ако съм те изневил... вечерта ми се спи, сутрина сънен и да ти кажа останах с впечатлението, че спорим за 525Д ама както и да е живи и здрави... а за решението със фаровете нали все пак човек трябва понякога да си направи чикия на душата пък и сега е коледа, нова година празници това онова, едно подаръче няма на да е лошо да си направи човек :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от im0tep » 11 Дек 2010, 20:19

animall написа:оОо :) Имотеп извинявай ако съм те изневил... вечерта ми се спи, сутрина сънен и да ти кажа останах с впечатлението, че спорим за 525Д ама както и да е живи и здрави... а за решението със фаровете нали все пак човек трябва понякога да си направи чикия на душата пък и сега е коледа, нова година празници това онова, едно подаръче няма на да е лошо да си направи човек :)

Никой не казва,че е лошо :) Въпроса е,че не всеки може да си позволи такива фарове :) :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: седнал
Детайли за колата: Правиланта 39-ка

Мнение от gentata » 12 Дек 2010, 0:30

Като се натисне това Изображение Търсене и после се въведат вълшебните думички (според нуждите и желанията Ви - в случая за ремонт на разни фарове) излизат разни такива неща (Виж по-долу) :smoke: Вервайте ми (както казваше един "цар") търсачката работи :yes:
Ето за преди фейса.
Ето за след фейса.
:driving:

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 12 Дек 2010, 8:17

gentata написа:Като се натисне това Изображение Търсене и после се въведат вълшебните думички (според нуждите и желанията Ви - в случая за ремонт на разни фарове) излизат разни такива неща (Виж по-долу) :smoke: Вервайте ми (както казваше един "цар") търсачката работи :yes:
Ето за преди фейса.
Ето за след фейса.
:driving:

По-изчерпателен отговор от този едва ли ще има.......

Предишна

Назад към E39