Ремонт на оригинален фарове ксенон
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Re: Ремонт на оригинален фарове ксенон
animall написа:Човече ти искаш да ме убедиш, че няма 525Д произведено 2000 година дето да е със стария фейс? така ли?
Общо взето искаш да ми кажеш, че тия 525д-та дето съм ти ги показал са 98ма година така ли ? човече специално за теб ако не вярваш, ще ти намеря вина на кола 525Д 2000година ама по Вин номер дето да не е фейс. имам познат с такава тук от санднаски... пък после пак ще говорим... сигурно ще кажеш, че и моя ТДС не е 11.99година можеби няма такъв.
ЧОВЕЧЕ ти май спориш сам със себеси?!?!? Не виждал ли,че от началото говорим за двама различни потребители с различни коли??? И не съм тръгнал да споря с теб за фаровете и фейслифта а за това ,че колегата за когото аз говорих никъде не е отбелязъл коя година му е колата и пише 525D а ти ми казваш,че пишело бензин ! Айде пак внимателно прочети темата от началото и се успокой малко ...ЧОВЕЧЕ !
- im0tep
- старши ентусиаст
-
viper_dg написа:я кажете как се сменят тея п...шки?
Е ти та**к си направи вече !Цяла тема обесняваме как се сменят и даваме линкове към файлове със снимков материал а ти сега искаш специално на теб да ти се обясни как се сменят ли???
- viper_dg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46-330i
im0tep написа:viper_dg написа:я кажете как се сменят тея п...шки?
Е ти та**к си направи вече !Цяла тема обесняваме как се сменят и даваме линкове към файлове със снимков материал а ти сега искаш специално на теб да ти се обясни как се сменят ли???
ако смяташ това за отговор (Както е казал вече колегата,купуваш си тези врътки и ги сменяш,твоите във фара са натрошени и за това не можеш да си регулираш ръчно фаровете.По принцип не се сменят трудно,но ако не можеш сам предполагам,че всеки малко по сръчен майстор в сервиз ще ти ги смени ! ) или спора за фаровете от кога почва фейса,вярно сигурно това е отговора,или аз съм кйорав?????
\oOO)_(||||) (||||)_(OOo/
\_o___\\______//___o_/
\_o___\\______//___o_/
- im0tep
- старши ентусиаст
-
viper_dg написа:im0tep написа:viper_dg написа:я кажете как се сменят тея п...шки?
ако смяташ това за отговор (Както е казал вече колегата,купуваш си тези врътки и ги сменяш,твоите във фара са натрошени и за това не можеш да си регулираш ръчно фаровете.По принцип не се сменят трудно,но ако не можеш сам предполагам,че всеки малко по сръчен майстор в сервиз ще ти ги смени ! ) или спора за фаровете от кога почва фейса,вярно сигурно това е отговора,или аз съм кйорав?????
А ти да си чувал за търсачка? Или си с нещо по специален от другите и трябва да ти се обеснява специално на теб??? Не може при положение,че има поне 5 теми такива ти да искаш да се обеснява специално на теб. Аз лично преди да си позволя да пиша и да се регистрирам в тоя форум ,една година само стоях и следях темите и четях !
- viper_dg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46-330i
im0tep написа:viper_dg написа:im0tep написа:viper_dg написа:я кажете как се сменят тея п...шки?
А ти да си чувал за търсачка? Или си с нещо по специален от другите и трябва да ти се обеснява специално на теб??? Не може при положение,че има поне 5 теми такива ти да искаш да се обеснява специално на теб. Аз лично преди да си позволя да пиша и да се регистрирам в тоя форум ,една година само стоях и следях темите и четях !
а ти прочете ли заглавието на темата,мисля че не се казва от кога започва фейса,ако съм се намесил в друга тема с неподходящ въпрос,разбирам да ми се правиш на интересен, но в случая въобще неми дреме дали ще ми обясниш,просто колегата който е създал темата ако ги е сменял да обясни или някой друг
\oOO)_(||||) (||||)_(OOo/
\_o___\\______//___o_/
\_o___\\______//___o_/
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
Колега Animall , никой не спори , че има 525д преди фейса , говорим за друг колега който доколкото виждам пише , че е от Провадия , а не е посочил каква му е колата , понеже повечето 525д са след фейса. А относно решението ти на проблема със счупените врътки - закупуването на фейсови фарове , не всеки може да си го позволи 

- im0tep
- старши ентусиаст
-
viper_dg написа:im0tep написа:viper_dg написа:im0tep написа:viper_dg написа:я кажете как се сменят тея п...шки?
а ти прочете ли заглавието на темата,мисля че не се казва от кога започва фейса,ако съм се намесил в друга тема с неподходящ въпрос,разбирам да ми се правиш на интересен, но в случая въобще неми дреме дали ще ми обясниш,просто колегата който е създал темата ако ги е сменял да обясни или някой друг
ама ти продължаваш да си нагъл и да искаш специално на теб да ти се обяснява !? До сега вместо да ми се обясняваш като госпожичка да беше си написал проблема в търсачката и да беше прочел как се сменят врътките на фаровете а не да чакаш на готово ! Не може заради някакви мързеливи индивиди да има по 93874983278 едни и същи теми в тоя форум...или пак не разбра какъв е смисъла на търсачката???
- pkaramitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 528 на газчица...
- Мечтае да кара: МиГ-29
.....аз пък във форума на бг мама,им написах че слагат много лук в манджите,и ме баннаха,ама инече си е готин форума! 

- animall
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Влака
оОо
Имотеп извинявай ако съм те изневил... вечерта ми се спи, сутрина сънен и да ти кажа останах с впечатлението, че спорим за 525Д ама както и да е живи и здрави... а за решението със фаровете нали все пак човек трябва понякога да си направи чикия на душата пък и сега е коледа, нова година празници това онова, едно подаръче няма на да е лошо да си направи човек 

- im0tep
- старши ентусиаст
-
animall написа:оОоИмотеп извинявай ако съм те изневил... вечерта ми се спи, сутрина сънен и да ти кажа останах с впечатлението, че спорим за 525Д ама както и да е живи и здрави... а за решението със фаровете нали все пак човек трябва понякога да си направи чикия на душата пък и сега е коледа, нова година празници това онова, едно подаръче няма на да е лошо да си направи човек
Никой не казва,че е лошо

- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
По-изчерпателен отговор от този едва ли ще има.......
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2