Какви крушки за бяла светлина на фаровете за мъгла(не жълта)
Модератор: Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
Re: Какви крушки за бяла светлина на фаровете за мъгла(не жълта)
S_GonzaLes написа:Цвета на светлината се измерва най-често с келвиновата скала... Дайте инфо колко келвина искате да са карушките и колко е тоя НБ, PIAA-та която аз съм дал е 4000к, заводския ксенон е 4300К, естествено че лупата на ксенона пречупва и няма да паснат на 100% но е доста близо, и то за не HID крушки...
Колега - сайта не6о не се зарежда - We're sorry, but the page you requested could not be found.
Искам да постигна ефект - като на последната снимка която съм дал. Това е. Но не искам нищо друго освен
Н7 - просто някои които е ползвал, доволен е и знае кое си струва и кое не .
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
Някои с отзиви за новите OSRAM NightBreaker PLUS? Уж ги дават с по-дълъг живот?

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
С такива съм... светят като "стандартния" NB... по-бели са, а отпред погледнати са като диамантено бяло (поне на фарове с лупа). В сравнение с обикновена Philips крушка.... а, и 'фърлят малко по-далече... сега остава да изкарат и х2 и ще са екстра 

- 7BREYTON
- ентусиаст
-
Аз ги искам за да ги сложа на фаровете за мъгла.
Там лупи няма доколкото знам
Интересни са. Май ще купя един комплект скоро.
Там лупи няма доколкото знам

Интересни са. Май ще купя един комплект скоро.
- Mollov
- Мародератор
-
Без лупи ще получиш по-добър ефект... тия крушки принципно са направени за рефлекторни фарове (фарове за мъгла).. мен на за-лупе-ните фарове ми харесва, че хвърлят по-далеч и вече не е толкова жълтеникаква светлината... иначе за мъртво бяла светлина ако искаш, взимай OSRAM Cool Blue HYPER...
Mollov написа:Ако е възможно НЯМА да се съглася с теб... аз карам с NB вече година и половина и крушките не са мръднали...
съгласен.... аз съм с Блу вижън на Филипс (къси дълги и габарити) вече близо 2г. и също не са мръднали... това за късия живот на "фешън" крушките са явно някви мълви тръгнали от битаците

.... иначе като става въпрос за крушки - има една марка Филипс и те така ... и тези ефекти, които ги дават напр.за кристално бяло или пък бяло със синкав отенък, за скептиците искам да кажа че важат с пълна сила, обаче само за нови или изчистени фарове... не може да се очаква да има някъв ефект на един фар дето се е "потил" да речем 10г. и външното му стъкло е очукано цялото от камъчки
.... и последно има един англ. сайт - PowerBulbs - оттам могат да се купят онлайн Осрам и Филипс без никакви надценки и с безплатна доставка до BG
- Mollov
- Мародератор
-
Denev написа:.... и последно има един англ. сайт - PowerBulbs - оттам могат да се купят онлайн Осрам и Филипс без никакви надценки и с безплатна доставка до BG
Дам, безплатен шипинг, ама виж цените.... NB PLUS H1 до България ти се връзват 55-56лв... то тука никъде не се продават толкова скъпо...
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ