проблем с бушон за осветлението на таблото габарити е30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- bmw_e30_M1taka
- Потребител
-
проблем с бушон за осветлението на таблото габарити е30
Ако някои се е сблъсквал с проблема моля да сподели:
Какво се случва ,постояно ми гори бушона на таблото и десните габарити щом сложа нов 10амп, бушон на момента гори ..
Ясно е че някаде дава на късо но ако някои се е сблъсквал с този проблем да драсне.. !
Мерси предварително !

Какво се случва ,постояно ми гори бушона на таблото и десните габарити щом сложа нов 10амп, бушон на момента гори ..
Ясно е че някаде дава на късо но ако някои се е сблъсквал с този проблем да драсне.. !
Мерси предварително !

България е единствената страна , в която в насрещното може да те ударят отзад!
- burov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 323i
- Мечтае да кара: E30 M3 SportEvo
Re: проблем с бушон за осветлението на таблото габарити е30
Аз имах същия проблем колега и се оказа стопена изолация на кабел в снопа който е под таблото в краката на шофйора. Клещи, поялник, кабел същата разцветка и достатъчно нерви и проблема беше отстранен 

- bmw_e30_M1taka
- Потребител
-
Мерси колега ще проверя..

България е единствената страна , в която в насрещното може да те ударят отзад!
- S204
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 4-цилиндрово сешоарче
И аз имах същия проблем, при мен положението беше тежко и сменях цял сноп кабели...
Един от кабелите, влизащ в буксата към бушониерата и стигащ до ключа за фарове (сиво с жълто ако не се лъжа), беше си стопил цялата изолация.
Провери си и ключето за фарове да не окъсява, моето беше цялото нагоряло и при пускане на фарове се нагряваше зверски.
Един от кабелите, влизащ в буксата към бушониерата и стигащ до ключа за фарове (сиво с жълто ако не се лъжа), беше си стопил цялата изолация.
Провери си и ключето за фарове да не окъсява, моето беше цялото нагоряло и при пускане на фарове се нагряваше зверски.

- tuningfena
- ентусиаст
-
- Кара: е30-327 . е30-320
- Мечтае да кара: bmw 327i turbo
- Детайли за колата: BMW 327 i
и при мен проблема беше в ключето за фаровете , първоначално сложих по силен бушон . и видях че там загрява яката , смених ключа и се оправи всичко , при теб може да е и кабел , провери ги
колега, при мен проблема беше в багажника. снопа минава над антената и там се беше протрила жичката. много ядове и нерви докато я открия. успех с ровенето из кабеляците 

- Стаевски
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 318i
- Мечтае да кара: Комби
бушона е 7,5 А.
на мен ми излезе дим от таблото.сума ти разтопени кабели.
причината беше повредена изолация на снопа кабели минаващ през ламарината зад задната седалка.
Мястото го намерих с амперклещи.спестих си проверка на цялото трасе на снопа
П.С. А за да има колегата разтопени кабели под таблото проблема ще му излезе другаде.
Под таблото кабелите са тънки и затова се топят.а късото е някъде,някъде където ще си покаже скоро.
на мен ми излезе дим от таблото.сума ти разтопени кабели.
причината беше повредена изолация на снопа кабели минаващ през ламарината зад задната седалка.
Мястото го намерих с амперклещи.спестих си проверка на цялото трасе на снопа
П.С. А за да има колегата разтопени кабели под таблото проблема ще му излезе другаде.
Под таблото кабелите са тънки и затова се топят.а късото е някъде,някъде където ще си покаже скоро.
Стаевски
7 мнения
• Страница 1 от 1