гадните точици от камъчетата по предния капак и бронята!!!
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
гадните точици от камъчетата по предния капак и бронята!!!
кои са другите начини (освен пребоядисването на капака и бронята)за премахването на тези гадни бели точици от камъчетата(на много черрррно бмв) 

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
гледал съм търговци на коли да мажат с лак за нокти върху тия точици от камъчета ама не ти препоръчвам да го правишосвен ако колата ти не е за продаване
най добре става с пребойдисване , или както някои прават слагат си кожена маска отпред , ама това го прават много малко хора поради това че не на всеки му харесва как стои ,а пък и е много скъпа.
най добре става с пребойдисване , или както някои прават слагат си кожена маска отпред , ама това го прават много малко хора поради това че не на всеки му харесва как стои ,а пък и е много скъпа.
Последна промяна ///sasho на 25 Дек 2005, 1:29, променена общо 1 път
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
нова боя,тва са дълбоки дупки и др начин няма,ако е някоя повърхностна с полиране но ако е дълбока забрави 

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Цанковче, ма то се слага на измита ламарина едно такова прозрачно фолио - на 3М да речем,преди да се сложи "сутиена" и няма грижи с лака
Иначе на колегата е38 искам да кажа,че моята боя е на 15 месеца и цялата предница ми е под всякаква критика
Хората,които шофират автомобилите си главно в София не са ощетени така,като тези,които не спират да пътуват по провинцията (както съм аз
) На брат ми боята е на "същата възраст",но той почти никъде не пътува и като погледна колата отпред и ...
Георги Пенчев

Иначе на колегата е38 искам да кажа,че моята боя е на 15 месеца и цялата предница ми е под всякаква критика

Георги Пенчев
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Аз всяка пролет си пребоядисвам предницата, защото ме е срам да си измия колата особенно след зимата !!!
::: vankata™ :::
Какво представлява този коректор, има ли избор на цвят?
Точно преди два дена ходих да си правя такьв.Значи в магазин за авто бои по номера на твоята боя ти правят този коректор на смешната цена от 3,60лв.

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Как къде, на Симеон, от нищо нещо 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Penchev написа:Цанковче, ма то се слага на измита ламарина едно такова прозрачно фолио - на 3М да речем,преди да се сложи "сутиена" и няма грижи с лака![]()
![]()
Иначе на колегата е38 искам да кажа,че моята боя е на 15 месеца и цялата предница ми е под всякаква критика![]()
Хората,които шофират автомобилите си главно в София не са ощетени така,като тези,които не спират да пътуват по провинцията (както съм аз
) На брат ми боята е на "същата възраст",но той почти никъде не пътува и като погледна колата отпред и ...
![]()
Георги Пенчев
ти нали по едно време си търсеше сутиен за твойта Е34 кво стана не намери ли

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
никога не съм имап проблеми с камъчета по капака и ето защо: пастирам колата на всеки 2-3 месеца.Лака става еластичен и много по-трудно остават следи камъчетата

- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
сам си я пастирам да, последно използвах Lac Protector na WS teleshop, тази паста наистина съживява лака!Ако предната ви броня е боясана с цвета на колата и не се пастира редовно е ясно че ще се пребоядисва често!Всякаква паста за лака ще стане.Тази просто ми попадна и не съм я палщал.Сещам се за Sonax Turtle...

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2