Въпрос за джанти
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
Re: Въпрос за джанти
staisa написа:Колега тези от лада, които ти препоръчват, по добре не се занимавай, първо ще ти бие, от 80 на горе, ако сложиш 2 фланеца от лада излизат, от главината и ти трябват втулки, защото джантата ще виси само на болтовете,и отвора на фланците на ладата е много ,по голям от главината .Това съм го пробвал приди 4 години и от тогава неща и да ги видя тези фланци .
Нищо му няма като виси на болтовете

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
не смятам, че е добре да седи само на болтовете!
Явор правилно каза, че компромис с тия нещя не бива
Вземи си "алумин", отиди на стругар и си ти
Явор правилно каза, че компромис с тия нещя не бива

Вземи си "алумин", отиди на стругар и си ти

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
sas_88 написа:staisa написа:Колега тези от лада, които ти препоръчват, по добре не се занимавай, първо ще ти бие, от 80 на горе, ако сложиш 2 фланеца от лада излизат, от главината и ти трябват втулки, защото джантата ще виси само на болтовете,и отвора на фланците на ладата е много ,по голям от главината .Това съм го пробвал приди 4 години и от тогава неща и да ги видя тези фланци .
... докато не се скъса някой болт/болтове

направо незнам как ги мислите тия работи, че и ги пишете

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
K_Ilkov написа:sas_88 написа:staisa написа:Колега тези от лада, които ти препоръчват, по добре не се занимавай, първо ще ти бие, от 80 на горе, ако сложиш 2 фланеца от лада излизат, от главината и ти трябват втулки, защото джантата ще виси само на болтовете,и отвора на фланците на ладата е много ,по голям от главината .Това съм го пробвал приди 4 години и от тогава неща и да ги видя тези фланци .
... докато не се скъса някой болт/болтове![]()
направо незнам как ги мислите тия работи, че и ги пишете
Ако не са хлабави няма никакъв вариант да се скъса,това при положение ,че няма фланец

- Stoicho
- член на клуба
-
- Кара: само 2 вратки
Абе....еб*хти и мизерната работа...занесете си едно алуминиево парче на стругар пък да ви направи фланец....послее що като вида стара кошница на пътя и направо настръхвам....аман от мизерия....слагай бате от лада...еми купи си лада па си слагай и си я карай като немаш кинта...тва че е30-ките са по 500лв станали не значи,че требва да си джигит....ама тооо не било опасно,не знам си кво...вчера на един бакши му излете гумата пред мене и кво правехме,ако не можех да спра?бааам еми бате то тва нали знаеш рентичка,на газчица....дошло ми е до гуша от мизерници....нямаш - не караш,не правиш,събираш пък правиш после....ама типично българското с пръдня боя............

"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
sas_88 написа:staisa написа:Колега тези от лада, които ти препоръчват, по добре не се занимавай, първо ще ти бие, от 80 на горе, ако сложиш 2 фланеца от лада излизат, от главината и ти трябват втулки, защото джантата ще виси само на болтовете,и отвора на фланците на ладата е много ,по голям от главината .Това съм го пробвал приди 4 години и от тогава неща и да ги видя тези фланци .

сега почвам да го разбирам тюфа
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
Не се занимаваите с Ладови фланци. Пълен шит е , който ми твърди , че няма биене по време на движение, се самозаблуждава щото не му се дават пари за флани . Един фланец излиза около 40-50лв. въпросът е , че секи гледа да спести някой лев, и после като ти се разбие предницата ще се сетиш защо не ти трябват Ладови фланци, другата простотия която правят повечето който карат с тея фланци , си слагат оригинални болтове, сам се сещаш колко резби губиш при навиването. И както се израри по нагоре Явот като удариш женами .......
И стига сте си чесали езиците за некфи фланци 4 страници едно и също, само мнения да се трупат. Обурни се към deyan-enchev относно фланците той скоро прави и ще ти каже къде какво защо и как.
П.П. не всеки стругар може да ти направи фланци , не питаи от къде знам .
И стига сте си чесали езиците за некфи фланци 4 страници едно и също, само мнения да се трупат. Обурни се към deyan-enchev относно фланците той скоро прави и ще ти каже къде какво защо и как.
П.П. не всеки стругар може да ти направи фланци , не питаи от къде знам .
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
- retro.boy28
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: предимно читави М10-ки :D
Дядо ми е Автомобилен стругар и прави всичко
Само джанти не престъргва,защото струга ги хваща само до 13 цола ... иначе всичко друго го прави ....
60 години стаж има като стругар ... нито една опропастена работа
Аз на 30-ката къде мислите,че си правя всичко ?

Ентусиазмът е заразен. Ти можеш да започнеш епидемия!!!
deyan-enchev написа:Моята по минимум 2-3 пъти на ден я припалвам БЕЗ акумулатор със Спрей ЕТЪР ... супер яко дъни аванса, ама клапаните са здрави.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Аз мисля че темата е изчерпана, човека написа щом ми трябват 10мм фланци ще си сложа, не е питал какви и как и що. Вероятно си има направени.
За колегите които карат джанти с/без фланци само на болтовете, ще кажа, да отидат да си купят 1 агънце и да правят курбан - това е безумие
, хубаво маняци сме, ама да почнем да се изтрепваме по пътя щото искаме джанта а няма BGN.
Преди всичко ви припомням че заводсни е30скова джанта лежи НА главината а болтовете я крепят към нея, не е обратното.
Добре е фланците ако са алуминиеви да са дуралуминий, а да нямат центриращ кант, или да не са с точното междуболтово разстояние е пълна и необмислена глупост. Не е толкова скъп материала а дори с 500лв заплата човек може да си позволи 50лв за материал за 4броя 10мм алуминиеви фланеца.
Бая глупости се изписаха, ще гледам и ще се уча.
За колегите които карат джанти с/без фланци само на болтовете, ще кажа, да отидат да си купят 1 агънце и да правят курбан - това е безумие

Преди всичко ви припомням че заводсни е30скова джанта лежи НА главината а болтовете я крепят към нея, не е обратното.
Добре е фланците ако са алуминиеви да са дуралуминий, а да нямат центриращ кант, или да не са с точното междуболтово разстояние е пълна и необмислена глупост. Не е толкова скъп материала а дори с 500лв заплата човек може да си позволи 50лв за материал за 4броя 10мм алуминиеви фланеца.
Бая глупости се изписаха, ще гледам и ще се уча.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2