Въпрос за Е34 (заводския аудио усилвател)
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Re: Въпрос за Е34
BULL3T написа:Nickelback написа:BULL3T написа:JIKI_RACER написа:Та да си я взима , таман ще си направиш музиката както трябва и няма се занимаваш с глупости .
Преди няколко месеца бих ти казал НЕЕЕЕЕЕ ти си луд и тн,но сега съм напълно съгласен с Жики,да си взима музиката и почвай ти да си я правиш,с последни модели говорители и плеъри,а не с некфи от преди 20 години!
Колега точно преди 20 години се правеше истинско аудиоСега е ерата на китайските ментаци... Точно поради тая причина не си сменям оригиналния Харман Кардън на колата
Еми не знам за кво ми говориш,аз говоря за скъпа музика,а как така имаш харман карадън в колата ми е интересно? Аз оригиналната ми музиката беше на Becker alpine и nokia. освен в е36 други говорители да са ползвали.
А иначе аз оригинална музика с добър бас от 90 и някой си не съм виждал.
Говоря ти, че дори и "скъпите" марки ги правят в Китай. И крайните им стъпала работят на ръба на възможностите си, със своите минималистични радиаторчета. Въпрос на време е да гръмнат.
Във вратите имам по два HK говорителя:
http://www.bmwe36blog.com/images/photos ... tem-03.jpg
http://img513.imageshack.us/i/99062006.jpg/
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... ?t=1356458
Всъщност са общо 10 говорителя - два съба в краката отпред, два средночестотни HK + два високочестотни HK, два съба отзад на кората + два по-малки(среди най-вероятно). Звучи точно като BOSE-то в А8-цата на един приятел. Тая музика създава пространство, не думка просто, няма тая "мощност" като китайските.
Смея да твърдя, че има супер равна честотна характеристика. Брилиянтни високи, а не шушкави като китайските. Баса е плътен и истински, а не резониращ като на китайските субове. Баса не е само мощност, баса трябва да бъде верен без резонанси. А освен това една музика не е само бас

Освен това за качествен съб признавам единствено JBL GTi серията. Тук само говорителя ти е около 1000лв.

И аз като вас иаках да махам оригиналното озвучаване, бях скептично настроен, но като го чух и онемях и забравих модерните озвучавания от среден клас...
Такива са ми разбиранията за една хубава музика, не ангажирам никого с това мое мнение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Re: Въпрос за Е34 (заводския аудио усилвател)
Дай да видим една оригинална музика в е34 и да слушаме,че там ХК няма , има само един пиклив усилвател и 10 колони.
И аз имам 10 говоритела в колата ама тва е друга тема , всъшност 10+1 и посвирва чат пат , не като Босе ама кат за 4 цифрена сума биват.
И аз имам 10 говоритела в колата ама тва е друга тема , всъшност 10+1 и посвирва чат пат , не като Босе ама кат за 4 цифрена сума биват.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
JIKI_RACER написа:SaSo написа:kemakozeE36 написа:аз цената я отбих от 4к на 3,.
Тоя дето ти продава колата явно яко те качва на шейната... Няма такова нещо Е34 с М52 мотор... Кухи валове, колянови валове с друг ъгъл... Друг дебитомер... Всеки цилиндър с отделна генерация... Братчед това да не е някъв франкенщайн.... На такова ми докарва... А и Мкови апарати... С какви джанти е колата ?
Аз пък съм виждал :
само дето за 3 хиляди няма ...
Само че тоя мотор не става Плуг енд Плей в Е34... Или казано с други думи смян картер най-малкото... Иначе да не говорим колко кекав е тоя мотор спрямо М50... За какво са му сменяни валове и други...
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
SaSo написа:JIKI_RACER написа:SaSo написа:kemakozeE36 написа:аз цената я отбих от 4к на 3,.
Тоя дето ти продава колата явно яко те качва на шейната... Няма такова нещо Е34 с М52 мотор... Кухи валове, колянови валове с друг ъгъл... Друг дебитомер... Всеки цилиндър с отделна генерация... Братчед това да не е някъв франкенщайн.... На такова ми докарва... А и Мкови апарати... С какви джанти е колата ?
Аз пък съм виждал :
Само че тоя мотор не става Плуг енд Плей в Е34... Или казано с други думи смян картер най-малкото... Иначе да не говорим колко кекав е тоя мотор спрямо М50... За какво са му сменяни валове и други...
И аз предпочитам читава м50б25ца пред читав м52б28ца

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
BULL3T написа:SaSo написа:JIKI_RACER написа:SaSo написа:kemakozeE36 написа:аз цената я отбих от 4к на 3,.
Аз пък съм виждал :
И аз предпочитам читава м50б25ца пред читав м52б28ца
ТЪЙ ТЪЙ....Карал съм ги и трите дет се вика, 2.8цата си е 2.8 ,м52 и м50...те хората немали кво да правят и напраили по гаден мотор ? аз и ванос не съм имал да чатка от 3 мотора , ам ей гов на хората се оплакват ,че мноо гадно било с ванос, с дебитомер, със сименс , със ламбда сонда...като едно време земи си карбуратор щот инжекциона мноо се разваля.

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Жики те така викат и за новите коли,ама да знаеш че са прави!
Не са направили по-гаден мотор,просто м50 деяни повече на бой и на ремонти!!!

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
BULL3T написа:Жики те така викат и за новите коли,ама да знаеш че са прави!![]()
Карай ново , хвали старо е казал народа!

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2