Обороти е39

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: БМВ 520i

Re: Обороти е39

Мнение от MasterPain » 06 Дек 2010, 5:06

И моя двигател е М52В20 също работи на 600 оборота и не ми е гаснел но като пусна фаровете или друг консуматор се осеша лек спад в оборотите и веднага се нормализира. Незнам дали е нормално но пък двигателя не се усеща че работи :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E30 320i Convertible '87

Мнение от el_nino » 06 Дек 2010, 12:08

MasterPain написа:И моя двигател е М52В20 също работи на 600 оборота и не ми е гаснел но като пусна фаровете или друг консуматор се осеша лек спад в оборотите и веднага се нормализира. Незнам дали е нормално но пък двигателя не се усеща че работи :)

Абе колеги стига сте ги говорили тези неща , как разбра че ти работи на 600 оборота по стрелката на оборотомера ли ? Включете си от борд компютрите да показва електронно оборотите и ще видите точните показания ! :dummy:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от MasterPain » 07 Дек 2010, 1:32

el_nino написа:Абе колеги стига сте ги говорили тези неща , как разбра че ти работи на 600 оборота по стрелката на оборотомера ли ? Включете си от борд компютрите да показва електронно оборотите и ще видите точните показания ! :dummy:

Да по стрелката предполагам, че показва вярно. Ще провам и с борд компютъра. Отскоро сам собственик на Е39 и още не сам се занимавал с него но ще отделя време тези дни, четох някаква тема за опциите му и ми се стори много интересно. Мерси за предложението колега :)

Потребител
Аватар

Мнение от MasterPain » 07 Дек 2010, 4:32

Стрелкара ме е заблуждавала сега направих както каза и ми показва 750. Извинявам се за глупостите :)

Предишна

Назад към E39