Малко запитване
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Re: Малко запитване
Колеги пробвал съм модели, от е39 всичките модели до Х6, никога не показва средния разход точно. Говоря за съвсем нови коли. Не знам как трябва да се извърши калибровката, при какво каране но е така. Единствено на дизеловата седмица мога да кажа че съвпадаше, и си го обяснявам с КПД то на двигателя.
Мой приятел има двуместен самолет глайдър, че той казваше че има същия проблем, така че това да не ни тревожи.
Мисля е направено за немците да не закъсват по аутобана повече, отколкото с реално практическо измерване динамични данни. Защо според вас не показва на светофар да кажем 1,5 л-час, а реално разхода е толкова....
Навремето имахме Трабант, е те там съм виждал най-точния икономайзер, показваше си точно със светодиодчета. Ако карах на 3 диода, прибавях константа 4 и си харчеше точно 7 литра, два диода 6 и т.н
Русе-Варна си ги правеше точно с 11 литра и на Елпрома спирах да заредя
Не се ли казва правилно корелационен коефициент ?
Мой приятел има двуместен самолет глайдър, че той казваше че има същия проблем, така че това да не ни тревожи.
Мисля е направено за немците да не закъсват по аутобана повече, отколкото с реално практическо измерване динамични данни. Защо според вас не показва на светофар да кажем 1,5 л-час, а реално разхода е толкова....
Навремето имахме Трабант, е те там съм виждал най-точния икономайзер, показваше си точно със светодиодчета. Ако карах на 3 диода, прибавях константа 4 и си харчеше точно 7 литра, два диода 6 и т.н

Русе-Варна си ги правеше точно с 11 литра и на Елпрома спирах да заредя

Не се ли казва правилно корелационен коефициент ?
16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2