ПЕЧКА
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Re: ПЕЧКА
Аз си писах с колегата на скайп, мислех да е нещо смислено, щото и мен ме вълнува, но той каза че софтуера заключвал печката ако колата е след 2002 година, и трябвало да се пусне с БМВ софтуер.
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
sadex5 написа:...мислех да е нещо смислено, щото и мен ме вълнува,
...бях сигурен !!!

Последна промяна nightdriver на 06 Дек 2010, 14:32, променена общо 1 път
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
sadex5 написа:Аз си писах с колегата на скайп, мислех да е нещо смислено, щото и мен ме вълнува, но той каза че софтуера заключвал печката ако колата е след 2002 година, и трябвало да се пусне с БМВ софтуер.
Така е наистина....., защото моята като забие, и после единствено само със софтуер тръгва... изчиствам грешката, пущам я принудително и след това заработва, но пали дестина пъти и отново забива...
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Аз не съм обеден в това предната седмица правих една 530Д 2006г. и тръгна с таймерите от навито.
Кво значи БМВ софтуер? Ние не ги отключваме с Вебасто софт?
Кво значи БМВ софтуер? Ние не ги отключваме с Вебасто софт?
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Милене като дойда в четвъртък може да пробваме да я заключим моята за да видим има ли общо отключването с работата и. Ще я върнем в предишното положение и да видим ще си работи ли 
Ако работи като си намеря МИД ще я отключим наново, та поне да имам от къде да я командвам.

Ако работи като си намеря МИД ще я отключим наново, та поне да имам от къде да я командвам.

Ххахаха, поредният.И кво видя ???............ Що не си сложи САМ печката ? И защо си мислиш, че някой ще ти даде ноу-хао е така- заради красивите ти..... БМВ-таsadex5 написа:Ами сервиз Рея наистина останах с впечатление че не са много големи спецове относно БМВ....Много ги мори електрониката там....Ходих да гледам с учебна цел, бях се амбицирал да си слагам сам печка

И да го повторя за петдесети път- ама въобще не искам някой от сервиза ми да е спец по БМВ , това е сервиз за автономни отоплители, а не център за социално подпомагане на собственици на БМВ. При нас одобрени и хомологирани схеми от производителя за монтаж на отоплител в БМВ Е39 няма. Нямаме и намерение да импровизираме по колите на клиентите. Всеки един клиент, за който сме имали решение за ремонт, или монтаж, не е бил връщан. Както винаги тука се реве най-много, а не виждам защо. Който иска печка си поръчва колата с печка директно. На който не му работи печката я ремонтира, ако не подлежи на ремонт(заради уникалната електроника на БМВ) си купува нова.... А не се рови в И-бей, не дава да се импровизира и експериментира по автомобила и тн....Когато някой откаже импровизация е заклеймен като лош професионалист, което е доста грубо. Всеки път като влезна в този раздел ми става лошо, всички са социално слаби, човек ще каже, че не карате БМВ, а зазка. Когато караш кола за 70-100 000 като нова, е нормално след 7-8 години експлоатация да дадеш 2000 лева за нова печка. Като не ти се дават - твой проблем, но не и наш!
- vgeirgiev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520
- Мечтае да кара: X5 3.0d
Колеги, моята печка спря да работи преди няколко дни. Не съм я отключвал, работеше на автоматичен режим. Вече не се включва и се чудя къде да отида да я погледнат?
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2