Спря да пее радиото
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- vesko1234
- Потребител
-
- Кара: 97y E39 520i steptronic
- Детайли за колата: BRC газово, черен кожен салон.
Спря да пее радиото
Всичко си работеше ок, само че вчера паля колата и тръгвам и по едно време се усещам че много тихо. Нищо не изписва на дисплея, само часовника показва:

Като му се натисне голямото копче дето се върти за силата на звука- май по същия начин даваше пауза радиото, обаче сега натискам всички копчета- на нищо не реагира.
Някой от Варна има ли да го оправи, ако не мога да се справя сам или ми препоръчайте къде да отида
Като му се натисне голямото копче дето се върти за силата на звука- май по същия начин даваше пауза радиото, обаче сега натискам всички копчета- на нищо не реагира.
Някой от Варна има ли да го оправи, ако не мога да се справя сам или ми препоръчайте къде да отида

- vesko1234
- Потребител
-
Re: Спря да пее радиото
Ъпдейт- и акумулатора се изтощи. Уж нямам забравен консуматор, фаровете си бяха изключени. Може би радиото ми нещо се е прецакало и черпи ток освен че не работи
Утре ще запаля с акумулатора от другата ми кола- вярното ми голфче
На бмв става ли като се запали да се махне акумулатора и да сложа оригиналния за да се зареди, или направо да го качвам у нас и да го зареждам с зарядното?

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Колега, такова радио струва от 50 до 70лв. По-добре потърси някое ново, като преди това свалиш твоето и провериш, дали някой не се е опитвал да побългарява нещо.
Аз съм от Варна, ако искаш обади се и мини да видя за какво става на въпрос.
Аз съм от Варна, ако искаш обади се и мини да видя за какво става на въпрос.
- sashozmeq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i Touring
- Мечтае да кара: BMW
vesko1234 написа:... На бмв става ли като се запали да се махне акумулатора и да сложа оригиналния за да се зареди, или направо да го качвам у нас и да го зареждам с зарядното?
На всяка кола става тоя номер.

Никога не карай по-бързо, от колкото твоят ангел-хранител може да лети.
- vesko1234
- Потребител
-
Мерси за съветите. Днеска успях да паркирам с другата си кола зад нея и да и подам ток с кабели. Запали и радиото си работеше перфектно. Покарах малко и засега уж всичко е ок. Много странна работа 

- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Другия път може и отпред да паркираш, колега. Има + на двигателя и маса до десния амртисьор. И да си знаеш - Голфа е жената, БМВ - любовницата
А ако си много влюбен БМВ може да бъде и двете 

- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
bmw_n00b написа:Другия път може и отпред да паркираш, колега. Има + на двигателя и маса до десния амртисьор. И да си знаеш - Голфа е жената, БМВ - любовницатаА ако си много влюбен БМВ може да бъде и двете
Алелуя

- vesko1234
- Потребител
-
Пак спря да работи радиото както преди месец и нещо. Разкачих минуса на акумулатора за една минута и пак го закачих и като врътнах ключа радиото работеше.
Съмнява ме и че акумулатора ми е тръгнал да си заминава. Само един път като беше студено тогава преди месец му е падал тока. Заредих го с зарядно и оттогава е добре. Сега като захладнее ако пак ми го направи тоя номер се разделяме с него и си купувам нов.

Съмнява ме и че акумулатора ми е тръгнал да си заминава. Само един път като беше студено тогава преди месец му е падал тока. Заредих го с зарядно и оттогава е добре. Сега като захладнее ако пак ми го направи тоя номер се разделяме с него и си купувам нов.

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
Колега, защо имам странното чувство, че просто не включваш радиото
Пробвай следващия път, като ти направи така, просто да натиснеш копчето за усилване навътре.

Пробвай следващия път, като ти направи така, просто да натиснеш копчето за усилване навътре.
- monogamnia
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 525 TDSA
- Мечтае да кара: E39 M5
mad_presley написа:Колега, защо имам странното чувство, че просто не включваш радиото![]()
Извинявам се че се намесвам в темата, от къде мога да си намеря самото копче че мойто на нищо не прилича вече продават ли се нови в дару или камор?
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
monogamnia написа:mad_presley написа:Колега, защо имам странното чувство, че просто не включваш радиото![]()
Извинявам се че се намесвам в темата, от къде мога да си намеря самото копче че мойто на нищо не прилича вече продават ли се нови в дару или камор?
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=65&fg=05 - Номер 2
Струва около 8лв.

sashozmeq написа:vesko1234 написа:... На бмв става ли като се запали да се махне акумулатора и да сложа оригиналния за да се зареди, или направо да го качвам у нас и да го зареждам с зарядното?
На всяка кола става тоя номер.
не е така, някои коли гаснат като им махнеш клемите на запален мотор - примерно Рено 19 1.4 бенз.
www.bmwпрофесори-bg.net
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
Свалянето на акумулатор при работеща кола е абсолютно забранено, освен ако не искаш да ти опуца половината електроника в колата, както и самия алтернатор 

- monogamnia
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 525 TDSA
- Мечтае да кара: E39 M5
Ilko Ivanov написа:monogamnia написа:mad_presley написа:Колега, защо имам странното чувство, че просто не включваш радиото![]()
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=65&fg=05 - Номер 2
Струва около 8лв.
Предполагам имат в наличност в дару?
- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2