М43 Странен шум на Съединитела
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- valetooo..
- Потребител
-
- Кара: E 91
Re: М43 Странен шум на Съединитела
OK. Благодаря много на всички отзовали се . ще пиша след излизане от бокса.
- Любо /ba1_hu1/
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325 tds Touring
- Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >
Колега за свалянето и смяната дали на лагер или целия съединител еднакви парички ще ти вземат, та най-добре сменяй целия к-т ако имаш възможност и естествено ако не ти е чисто нов съединителя
А за това, че е от лагер няма спор просто типични оплаквания 

Сменя се само това което е за смяна. Съединителя може да изкара 100 000км, а аксиалния 20 000. Мисля, че няма нужда пак да се сменя съединителя след 20 000км, след като проблема е в лагера.ba1_hu1 написа:Колега за свалянето и смяната дали на лагер или целия съединител еднакви парички ще ти вземат, та най-добре сменяй целия к-т ако имаш възможност и естествено ако не ти е чисто нов съединителяА за това, че е от лагер няма спор просто типични оплаквания
Сега моя проблем. Смених аксиален лагер, заради прословутото почукване на скоростите. Минах 20 000км и сега лагера започна да вие?
Е как така ще му паднат съчмите? Бах тия лагери. На УАЗ-ката 5-та година ми вие аксиалния лагер и си карам и свиркамbeco109 написа:...Колкото се може по малко карай колата, че може и да остаеш накъде на пътя. Сменяй го колкото се може по скоро, защото да не ти замине и претискателя, че тогава вече отиваш направо на комплект. По надолу виж какъв мармалад искатах от едно 320. Момчето така си караше карашеи един ден вече неможеше да вклучи на скорост. Като отворихме от съчмите на лагера нямаше и помен вижда се само част от сепатарота, а останалата част от лагера беше изрязал притискателя и преминаваше през него свобоно опираше направо във феродовия. Като натиснеше педала вилката направо стържеше в притискателя. За звука които исдаваше просто немога да го опиша. Ако беше да го мъчи още щеше и вилка и помпа да сменя.

На BMW-то сложих италиански, 'щото нямаше как да чакам оригинал и сега какво? Нема ли да изкара 10000км до към края на януалра, не ми се разхвърля по празниците?
320-ката колко време се е движила за да стине до това състояние. И като се има в предвид, че в София само по задръсвания се кара, направо не ми се мисли.
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
bmw325tds написа:Е как така ще му паднат съчмите?
ше ме караш да ти го снимам тоя дето го сменихме, ама тряя да го събера първо в шепите

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2